• Laster aksjedata...

De siste årene har mengden av kredittkortgjeld nådd hundrevis av milliarder av dollar på det globale markedet med renteutgifter hvert år som ville synke økonomien i mange små u-land. Men du kan eliminere din kredittkortgjeld for alltid, selv om andre rundt deg står fast i en endeløs syklus av gjeldsslaveri. Hvordan? Les videre, kjære venn.

1. Samle all kredittkortgjeld i ett lån

Samle lånene dine. Hvis du har mer enn ett kredittkort med en gjeld som skal tilbakebetales, så er du en kandidat for kredittkortgjeld-konsolidering. Du kan konsolidere gjeld ved å bare gå til banken din og be dem om å samle all gjelden din inn i ett lån. Renten vil være langt lavere enn det som du har allerede nå, og det vil være mye mer oversiktelig enn den suppen av en privatøkonomi du sitter på akkurat nå.

2. Bli kvitt betalingsanmerkninger

Problemet med å ha kredittkortgjeld er at det sitter på rapporten for bankene som skal vurdere lån til deg. Så en gulrot ved å eliminere kredittkortgjeld er å sikre at betalingsanmerkningene stikker i likhet med gjelden.

3. Fortell banken om nedbetalingsproblemer

Hvis du må glipp av en betaling – fortell banken om dette. I motsetning til hva du kanskje tror vil ??manglende betaling anses ikke på langt nær så dårlig av en bank hvis du bare ringer dem og la dem vite at du kjører et litt stramt budsjett denne måneden. De fleste bankene vil bare vite at du ikke tuller med dem så vil de gjerne frafalle et gebyr som følge av sen betaling.

ALT bunner ned til at du klarer å forholde deg til banken på en sunn og god måte.

4. Bruk alltid kontanter i stedet for kredittkort.

Det er egentlig ikke så vanskelig å bruke kontanter. Du må alltid huske på å ta ut penger i stedet for å bruke kunstige penger i form av lånte penger. Pass alltid på at du aldri bruker penger du ikke trenger å bruke – du er tross alt i en gjeldssituasjon!

5. Tilbakebetal like mye som du bruker

Når du sparer 40 kroner på å ikke kjøpe lunsj på jobben, så overfører du førti kroner til kontoen for nedbetaling av gjeld. Dette gjør du hver eneste gang du har et sted å spare-. Om du skal spare penger, så gjør det ved å betal ned kredittkortgjelden din.