• Laster aksjedata...

Dagligvarer og mat er dyre ting. Det er faktisk utrolig mye å spare hvis man investerer i en fyseboks og fyller den med tilbudsvarer. Når ting er på tilbud er det fort rundt 40% å spare. Derfor lønner det seg å hamstre inn med kjøttdeig og slike «dyre» varer.

I fjor høst kjøpte jeg meg en fryseboks til rundt 2000. Tør påstå at jeg har spart inn dette ved å kjøpe inn mat, doh spesielt kjøttvarer og «datovarer» på tilbud og til nedsatt pris.

Finn en dag i uka dere skal handle. Kjøp det dere kan på Rema 1000 (sånne varer alle butikker har) og handle «spesielvarer» slik som ferskvarer og annet stuff på større butikker slik som Ica Maxi, Meny, Rimi Storhandel og slikt. Prisforskjellene er helt ekstreme på matvarer, drikke, hygiene og husholdningsutgifter.

Når du går inn i en butikk. Finner du ofte en tilbudsavis mot inngangen. Ta denne med deg. Om tid og stunder vil du lære forskjellen på gode / dårlige priser.  😎

.. ikke fall i fella der du går i kiosken når butikken er stengt for å kjøpe et par ting som egentlig ikke er nødvendig.

Når dere lager mat. Ikke kast restene! Spis dem opp, eventuelt foredle dem ti noe annet, frys dem ned eller what`ever. Ofte kjøper man inn for mye. Jeg har selv opplevd å kaste uåpna påleggspakker og slikt.

Ikke tenk så mye på cash, det som koster og slikt. Legg dere heller på den gode vanen. Kos dere i lag. Det er vanvittig kos og bo alene – eller uten foreldre og slikt. Ha en egen plass der man bestemmer det meste selv.

Er utrolig viktig med et godt forhold til husverten også. Smil, snakk om været og hvordan været skal bli. Samma faen. Bare dere får et godt forhold. Da kan dere slappe litt ekstra av i leiligheten.