• Laster aksjedata...

Her kommer du til å lære flere måter å spare penger på hver måned ved å senke månedlige utgifter. Vi presenterer noen gode sparetips, og forteller historien
Det er mange måter å spare penger, uansett hvor mye av penger du har – eller ikke har!
Etter å ha slitt i mange år ved betaler mine egne regninger lærte jeg mange måter å spare penger på ved å tenke litt utenfor boksen. Fra enkle ting som mat, strøm, og klær, til større utgifter som forsikring og boliglån.
Alt du trenger å vite er hvor du skal lete for å finne besparelser.
Flere måter å spare penger på
Det første du trenger å gjøre er å eliminere alt av unødvendige utgifter:
• å spise ute i helgene
• kjøpe lunsj på jobben hver dag
• magasin-og avisabonnement (spesielt de du kan få på nettet og på det lokale biblioteket)
• kabel-TV (du vil bli overrasket over hvor mange andre måter du finner å tilbringe tiden din når du blir kvitt kabel-TV)
• dagligvarer (du kan spare masse penger med kuponger og rabatter.)
Det er OK å belønne seg selv innimellom, men hvis du virkelig skal ut av gjelden din raskere bør du skylder deg selv å spare hver eneste krone du kan!
Du vil bli overrasket over hvor mange måter du kan spare penger, spesielt når du begynner å se nøye på hvordan du bruker pengene dine hver måned. Kredittkort bør brukes når du trenger kjappe penger. Og det er helt OK å søke om et kredittkort, men det er ikke akkurat noe å leve på i lengden. Det å leve på kunstige penger er aldri en veldig god idè.
For det finnes utgifter du kan ikke eliminere slik som mat, drikke og strøm. Og da er det på tide å begynne å sjekke rundt etter de beste prisene.
Det samme gjelder mange av dine månedlige utgifter – som rikstelefonservice, internetr, alle typer forsikring, boliglån, og slike ting. Husleie er en ting du må betale som student i hvert fall, og her settes vanligvis et stort tall opp i budsjettet ditt på denne posten.
Du trenger ikke noen spesielle ferdigheter for å gjennomføre dette. Alt som trengs er et par klikk og du kan spare deg en haug med penger på kort tid. Her på siden har vi et svært gunstig kredittkort som både har ekstremt gode betingelser, men også en høy kredittgrense. Da kan du bruke penger på akkurat den måten du selv ønsker.
Så, hvis du vil spare masse penger hver måned – begynn å se rundt og let etter måter å redusere de månedlige regningene på med en gang!