• Laster aksjedata...

Benytt deg av tilbudene som er i butikkene, og hamstre inn dersom du har mulighet til det. Det kan være verdt å reise 5 min ekstra til butikken lenger ned i gata dersom de har 50% på en rekke varer.

Vil også anbefale deg å lage en liten sparegris der du putter på en liten slant (småmynter), før du tømmer grisen en gang i måneden der du unner deg noe ekstra godt. Tunfisk-retten din kan være sunn og billig, men det hørtes ikke godt ut.

Kjøp uskjerte varer, f.eks. ost, kjøtt, laks etc. Følg kg-pris, som det blir sagt, og husk at det ikke er lørdag hver dag!

Få deg trumfkort og handle hos Kiwi evt. Rema, skaff et kredittkort som gir deg prosenter på handel i dagligvarebutikker m.m. men pass på å betale regningen til forfall, så rentene ikke løper.

Har du mulighet for det, så kjøp fryser og dra på harryturer til Sverige.

Få deg Skandiabanken og pensjoner andre VISA-kort. I Skb er regningsbetaling og kortbruk gratis. Hvis du får deg kredittkort med cashback, og fri kreditt inntil forfall, så trenger du ikke kortet heller, så da sparer du 250 kr (lol) per år.

Eksempler på cashback-kort med rentefri betalingsutsettelse er det du finner her på Lane.no under det kredittkortet vi kan tilby til en hver tid. De aller fleste kredittkort vi anbefaler går rett og slett på at de har gode betingelser.

Prut på større innkjøp som møbler m.m., og vær en bargain hunter generelt. Bruk finn.no, prisguide.hardware.no og ebay flittig. Er du student, så sjekk alltid om det finnes studentrabatter hos tannleger, nettbutikker, frisører og så videre.

Du finner mye fete klær på ebay til en brøkdel av norsk pris, selv handler jeg flittig sko og skjorter derfra. Pass bare på å spørre selgeren om han kan skrive USD 30 på pakka, slik at du unngår masse gebyrer ved import.

Husk at ebay ofte er dyrere enn andre nettbutikker i USA (pga provisjoner og gebyrer), så undersøk om det finnes gode nettbutikker som selger samme vare til lavere pris.

Unngå tv-lisens for enhver pris. Bruk PC med stor monitor og last ned alt du skal se, evt. få en autorisert radioreperatør til å blombere tuneren i tven din, slik at du slipper unna.

Om du leier; undersøk om du er dekket av innboforsikringen til foreldrene dine, eller om du må ha din egen og hva denne dekker. Shop rundt, og husk at du ofte får nettrabatter for å kjøpe forsikringen online.

Mange tilbyr efaktura, bruker du dette slipper man ofte faktureringsgebyr. 10 regninger i mnd som før hadde 35 kr faktureringsgebyr kan spare deg for over 3500 kr i året(!).