• Laster aksjedata...

Et veldig populært alternativ i disse dager er kredittkortet som gir cashback på noen av kjøpene du gjør. Et par av kredittkortene vil også gi tilbake så mye som 5-10% på enkelte varer og ting. Men før du går ut og skaffer en av disse kredittkortene er det noen ting du bør vite om først. Denne artikkelen vil gi deg noen tips om hvordan du skal gjøre det riktige valget for å få det beste cashback kredittkortet.
Det første du trenger å huske er at banken er en profittbasert bedrift. Selvfølgelig visste du det i det du søker om et kredittkort hos dem. Men det betyr altså at de ønsker å skape profitt for seg selv og tjene penger på sine kunder
Deres finansielle planleggere har sett lenge og hardt på hvordan man skal tilby en ting som ser ut som en virkelig god avtale, og fremdeles tjene penger på det. Mange kredittkort bør du altså holde deg unna, og vi anbefaler virkelig at du leser nøye igjennom kredittkortavtalen.
Fristelsen er å se på de positive tingene ved kredittkortet og ta en beslutning kun basert på det. Dette er hva de vil at du skal gjøre. Her er noen ting å se på når du skal bestemme deg for et cashback kredittkort.
Standard rente er en viktig ting å se på når du skal skaffe deg et slikt plastikkort.
Dette er mengden av penger som du vil måtte betale hvis du ikke betaler balansen på de lånte pengene hver måned. Det kan variere hvor som helst mellom ca 10% hele veien opp til 27% – alt avhengig av hvilket kredittkort du har. Mange av de godt betalte cashback kredittkortene har høye renter på seg. Så hvis du ikke har tenkt på å betale balansen hver måned bør du kanskje vurdere å låne penger på en annen måte eller skaffe deg et annet type kredittkort.
Noen kort har en grense på antall cashbacks som du kan få løpet av et år. Dette kan være bra for deg hvis du ikke foretar kjøp som ville bringe deg over dette beløpet. Men hvis du gjør en masse innkjøp hos de aktuelle butikkene vil du ønsker å få cash back kredittkort uten en slik grense.
Noen kort har ulike nivåer av innkjøp som trengs for å få full prosentandel av den cashbacken som var lovet. For eksempel, på et 5% cashback kredittkort kan du stå i fare for å kun få 2% hvis du kjøper for mindre enn en viss sum per måned.
Et kort som er bra for noen andre vil kanskje ikke være det beste for deg. Det ville være en god idé å finne ut akkurat hvor mye av hva du kjøper i hverdagen før du gjør ditt endelige avgjørelsen . Deretter skal du være i stand til å finne et cashback kredittkort som passer deg bra.