• Laster aksjedata...

SMS-LÅn

Nå kan sms-lån være løsningen. Søk her og raskt få låne penger. Sjekk ut mulighetene her, det finnes mange gode varianter og det er enkelt og greit uten for mange formaliteter.

Er du typen som plutselig får lyst til å ha mye penger mellom fingrene ? Ja hvem er ikke det ?

Sms-lån kan koste opptil 1000% rente hvis man betaler det ned raskt. Ikke lønnsomt selvsagt, men fristende når man står der og bare vil kjøpe. Sms-lån er så lite lurt å ta at man heller bør dra hjem uten det man ville kjøpe, rentene koster mere enn de smaker det er det ingen tvil om.

Sjekk heller ut andre muligheter enn akkurat sms-lån, det finnes en del gode alternativer.

Lykke til : )

Reagerer på SMS-lån

SMS-lån til en rente på opp til 360 prosent er noe finansminister Kristin Halvorsen (SV) ikke vil ha. Nå vil hun se nærmere på markedsføringen av slike lån.
– Her er det snakk om lån som tilbys via SMS uten at tilbyderen vet om den i den andre enden en gang er edru eller tilregnelig, sa finansministeren på Finansnæringens Hovedorganisasjons årskonferanse tirsdag. følge Dagbladet tilbyr det svenske selskapet Short Money Service Scandinavia forbrukslån til opp til 360 prosent rente. Man får lån i løpet av 15 minutter rett til konto ved å sende en sms.

————————————–

Smslån til ågerrenter

Send en tekstmelding og opp til 3.000 kroner står på kontoen et kvarter senere. Men svenskene tar seg blodig betalt.

Selskapet Short Money Services Scandinavia tilbyr nå raske lån via sms til trengende svensker. Man kan låne opp til 3.000 svenske kroner, uansett hvor god eller dårlig betaler man er. Det eneste kravet er at du er over 18 år og tjener minst 24.000 svenske kroner i året, skriver Berlingske Tidende.

Långiverne tar ikke tradisjonelle renter, men et gebyr. For et lån på 1.000 kroner kreves det et gebyr på 300, og pengene skal være tilbakebetalt innen 30 dager. I praksis er dette en rente på 30 prosent.

——————————————

SMS-lån med 1000 % rente

Har du problemer med å betale mobilregningen? Styr unna de enkleste løsningene.
Forfatter Av Magnus Blaker

Ifølge Reuters skal flere selskap nå ha begynt å tilby raske forbrukslån over SMS. Deskryter av å kunne gi deg pengene inn på konto i løpet av få minutter.

20 prosent på 14 dager
Flere dusin selskaper har dukket opp som tilbyr noen hundre euro i lån gjennom SMS-meldinger i Finland. Lignende selskaper skal nå ha dukket opp i Sverige, Norge, og i Tsjekkia.

——————————————

Smslån for alle ?

Hvis du ønsker deg raske penger og ikke er så nøye med hva slags rente du låner til så er smslån midt i blinken for deg. Smslån er dedyreste lånene man kan få og i Sverige, hvor denne type lån er stor, har mange mennesker satt seg i gjeldsproblemer fordi de er blitt lurt. Raske penger frister selvfølgelig og i svake øyeblikk kan man komme til å gjøre ting man angrer senere. Lån på sms er en typisk ting man angrer på.

——————————————

SMS-lån: Kjapt & deilig. Dyrt & dumt

Skagen Finans

Tilbyr lån over telefon, sms og Internett.

Se for deg følgende: Sønnen eller datteren din på 18 år har vanvittig lyst på bil, og vil søke om å få et usikret lån på 100 000 kroner, via SMS. Rentene er skyhøye.

Det er helt vill vest på dette cowboy-utlånsmarkedet, kommenterer lederen av Gjeldsoffer-Alliansen (GOA), Bengt Arne Scheldt, til Forbruker-rapporten. Han mener at de utallige reklamene for lån via SMS og e-post, er en uting.

Leder Bengt Arne Scheldt i Gjeldsoffer-Alliansen, er meget skeptisk. Han mener finansieringsselskapene spekulerer i lån til unge.

– De vet hva de gjør. De leter etter melkekuer, og går til de gruppene som har minst forstand og modenhet. Når de bruker SMS, er det heller ingen tvil om hvilken gruppe de henvender seg til, for det er jo det ungdommen bruker, sier han.

Lokketilbud

Han innrømmer at søknadsinformasjonen som er lagt ut på selskapets nettsider, er en av flere måter å hente inn lånesøkere på, men vil ikke være med på at det er et lokketilbud.

–Det er ikke reklame. Det er informasjon. Så lenge det er konkurranse, vil jo de som driver med finansiering ha flest mulig søkere. Det er ikke lett å få lån. Men jo flere som søker, jo flere potensielle søkere har man å velge mellom. Men vanskelighetsgraden er jo høy, sier Mjølsnes.

Han hevder gjennomsnittsalderen på de som kontakter Skagen Finans via SMS, er på rundt 35 år.

– Vi får mange henvendelser på SMS, men først og fremst e-post. Når det gjelder SMS, så får vi henvendelser både fra folk på 18 og opptil 60-70 år, sier han.

—————————————-

SMS-tjeneste i DnBNoR

Kan DnB NOR gi meg garantier for leveranse av tjenesten?
Nei, det kan oppstå feil/kø hos teleoperatørene og/eller i banken som kan forsinke leveransen eller i verste fall føre til at SMS’en ikke kommer frem. Normalt skal du få SMS-svaret umiddelbart. Bankens SMS-tjeneste er forøvrig underlagt vanlige trafikkregler for SMS. Dersom tjenesten ikke leveres vil du ikke bli belastet tjenestegebyr.

Hvilke begrensninger med hensyn på mobiltelefontyper gjelder for tjenesten?
Alle typer mobiltelefoner i dag håndterer SMS og kan følgelig motta tjenesteinnholdet fra banken.

Hva koster tjenesten?
Tjenesten er kostnadsfri for programkunder, mens for øvrige kunder koster tjenesten kroner 1,- per SMS.

Kan jeg bruke tjenesten når jeg er i utlandet?
Tjenesten benyttes fra utlandet akkurat på samme måte som i Norge (ikke bruk prefiks). Det er imidlertid noen land hvor teleoperatørene ikke kan motta SMS fra Telenor (saldotjenesten sendes fra Telenor sitt nett). Disse landene er Kina, Madagaskar, Dominikanske Republikk (Orange) og Tunisia (Tunisie Telecom).