• Laster aksjedata...

Dette skjønne landstedet kan bli ditt for 232 kroner.
Det står dårlig til på boligmarkedet. Men hvis du har vanskelig ved å selge boligen din, kan du søke inspirasjon hos ett britisk par, som fikk den prisen de ville ha.
Sist oppdatert Onsdag 10. september 2008, 13:06
Et engelsk par har vært særdeles kreative, da familiens hus skulle bli solgt i en tid med rekordmange boliger til salg og store prisfall.
Familien Wilshaw i Devon, England, hadde et stort hus til salg. Det kostet 9.286.300 kroner (1.000.000 pund.) Men de kunne ikke selge det, og måned for måned ble det mindre og mindre verdt.
Men så fant de på utradisjonell løsning.
De har nå opprettet et lotteri, hvor hovedgevinsten er sitt store landsted. Verdien av landstedet er blitt fordelt ut på 46.000 lodder, hvor et lodd koster 232 kroner (25 pund).
Det er allerede solgt over 39.000 lodder ut av de 46.000 loddene som er tilbudt. Det svarer nesten til startprisen på huset sitt.
Helt uten å skulle kløne med eiendomsmeglere og framvisninger.
De synes det var en fantastisk mulighet for en heldig person, å vinne sitt skjønne landsted i en konkurranse.
«Riktig mange av våre venner og gjester sier at hvis de bare vant i lotteriet, ville de kjøpe huset vårt, så vi tenkte at dette her ville være en artig måte å få det til å bli til virkelighet for noen», sier Brian og Wendy Wilshaw.
Vinnerlodden blir trukket 7. desember.
Er ikke alle de 46.000 loddene blitt solgt, får vinneren alle de pengene loddene har brakt inn.