• Laster aksjedata...

Det er lett å spare penger!

Det går godt for Norge. Vi har flere penger mellom hendene og nordmenns formue vokser og vokser – Men ikke alle er med på oppsvingsbølgen – og selv om du er en av de mange som er, er det jo nok en grunn til du fremdeles har har penger – nemlig den at du er god til å spare, det hvor det spares kan! Foreldrene våre og etter krigs barn var gode til å spare penger – men vi andre, har hatt altfor det travelt med å la oss oversvømme av smarte tilbud, bindingsperioder, kontokort og dyre vaner – så kom igang med at innarbeid noen penger sparende rutiner – Husk: en krone spart, er en krone tjent!

Vi har samlet alle de tips og triks vi kan komme på, for at du kan spare penger i hverdagen din. For å spare penger, skal du huske følgende viktige råd.

1. Knekk kredittkortet ditt! Det er fint å ha, men kredittkort er dyre i bruk i rente.
2. Planlegg forbruket ditt og vær litt mindre spontant når det kommer til å svinge kredittkortet.

Det er ikke alltid morsomt å spare – men til gjengjeld kommer man lenger med det. Man må gjøre opp med seg selv, hva man helst vil – ha et stort forbruk, hvor man alltid ender med å tenke tilbake over det man egentlig brukte pengene sine på, uten å kunne vise fram noe bemerkelsesverdig – eller å bruke pengene på langsiktige investeringer, du vil få glede av hver dag?

De rådene vi har samlet her, er basert på sunn fornuft – men følg dem, og du vil uten tvil kunne spare penger hver eneste dag!