• Laster aksjedata...

Det virker som en god idé å tjene penger mens du bruker dem, gjør det ikke? Men – er dette virkelig mulig eller er det bare en bløff? Du kan tjene mye penger med et cashback kredittkort. Du kan øke de prosentvise verdiene av inntekten på slutten av året, mens du bruker et såkalt cashback kredittkort.
Vanlige spørsmål om cashback kredittkort kan være følgende:
Her er noen spørsmål som kan være av interesse for deg som vurderer å skaffe deg et kredittkort med fordeler som gjør at du vil tjene penger på å bruke det:
Hvordan kan jeg få penger tilbake?

Det er mulig du tenker at alle kjøp gjort med et cashback kredittkort vil høste umiddelbare økonomiske fordeler for deg – men dette er ikke tilfelle med de fleste slike kredittkort. Selv balanserte overføringer og kontantuttak er ikke nok til å få enorme mengder cashback – noe som er ganske naturlig om du tenker deg om et par ganger. Men her er det naturligvis forskjellige betingelser for de forskjellige bankene.
Hvor mye penger får jeg tilbake?
Hvis du bruker et kredittkort med cashback-ordning så ønsker du naturligvis å få mest mulig for pengene. Man bør sjekke og gjøre litt research før man bestemmer seg for hvilket kredittkort man bør handle. Så du kan forvente å få alt fra 2 til 5 % tilbake på alle kjøp du gjør innenfor de rammene som har blitt satt av kredittkortutstederen.
Kan cashback-verdien økes i løpet av tiden?

Ikke alle opererer med en slik bonusordning, men det finnes helt klart banker som gjør det. Men det er noen selskaper som skaffer sine kunder et større cashback-beløp dersom du skulle finne på å bruke kortet veldig mye. Hvis du sjekker disse detaljene før du velger et kredittkortselskap kan avtalen vise seg å være gunstig for deg. Du kan forhandle om slike detaljer til din tilfredshet før du søker om kredittkortet. Ta en telefon til banken og hør hva de har å tilby deg.
Når kan jeg få pengene som jeg har tjent på cashback?

Et godt cashback kredittkort bør gi deg belønninger så ofte som mulig. Det var en tid hvor folk måtte vente til 12. måned for å få penger tilbake, men slik er det ikke lenger. Enkelte kredittkortselskaper tillater sine kunder å innløse sin cashback-belønning til en hver tid. Andre foretrekker å justere cashback-beløpene mot neste års avgifter, noe som kan være en grei ordning om du bruker kredittkortet mye eller ikke har så mye penger på cashback-kontoen din.
Hvilke avgifter må jeg betale iht cashback kredittkort?

Du bør finne et kredittkort som hindrer deg fra å betale en sum for å få penger tilbake. Sjekk at det ikke har noen skjulte avgifter når du bestiller kredittkortet – dette vil spare deg for en hel del penger. Det bør absolutt ikke ligge en stor avgift der som kan spise inn dine belønningspoeng eller norske kroner.