• Laster aksjedata...

Våren er kommet og det har ikke vært varmere på lenge her i Norge. En av de varmeste mars månedene på lenge sies det i nyheter. Rusken skal snart i gang og det har allerede begynt å bli tomt for strø grus de fleste steder etter opprydding. Det skal ryddes og være klart før 17. mai i hvert fall.

Til 17. mai i år kan det kanskje friste med å stille i bunad og slippe maset med hva du skal ha på deg for anledningen. Bunader er relativt dyre, spesielt om du skal ha en som det er mye utsmykking til. Smykkene koster gjerne litt ekstra om de skal være i sølv.

Du kan da velge å ta et lån for å kjøpe deg bunaden. Forbrukslån er lån som du kan få uten sikkerhet. Det eneste de krever er at du har fast jobb og ikke har betalingsanmerkninger. Er du under 25 år vil du som regel kunne få hele 50 tusen kroner i lån, men er du eldre kan grensen gå oppimot 350 tusen kroner.

Det minste lånet der vil nok dekke inn bunad, utsmykking og tilpasninger til deg. Så kan du heller velge å nedbetale bunaden over tid. Da får du sikret deg et plagg som du kan bruke resten av livet, noe som er en god investering. Så håper jeg du finner en bunad som passer deg perfekt og får en flott 17. mai feiring når denne kommer.