• Laster aksjedata...

Det er veldig mange som føler et press når man begynner å nærme seg russetiden. Alkohol, lydanlegg og øvrige kostnader hoper seg opp i det man entrer russedressen og er klar for en 30 dagers lang fylletur. Det mange ikke tenker på er de økonomiske konsekvensene en slik fyllefeiring kan få – og det er da tid for å ta opp lån for å dekke over noe av det som kan dukke opp fortløpende.

Et forbrukslån er nok det mest gunstige man kan få tak i for å finansiere russetiden. Ikke bare har du muligheten til å skaffe deg et stort lånebeløp – du vil også ha en ganske gunstig rente og muligheten til å betale ned lånet så fort som overhodet mulig. Hvis det er noe du ikke trenger etter russetiden når du er klar til å begynne å studere, så er det nettopp et lån hengende over deg som du vil slite med i lang, lang tid.

Et forbrukslån er ikke slikt.

Har du først tjent de pengene du skal betale ned lånet med, så er det ingen som tvinger deg til å holde deg til den lange nedbetalingsplanen som helt sikkert blir gjenspeilet. Men det finnes også et annet alternativ til dette lånet, og det er noe som kalles kredittkort. Her kan du få avdragsfritt lån på selve kortet i opp til seks uker.

Sjekker du ut hvilke kredittkort som tilbys, så kan du også få en oversikt over dette på våre sider. Ikke bare kan du skaffe deg en gunstig rente, men du kan også vente til hele russetiden er over før du i det hele tatt tenker på å betale ned noe. Har du en lønnsslipp fra jobben ventende der i det fjerne, så vil både forbrukslån og kredittkort være fint for å finansiere russetiden.