• Laster aksjedata...

Påsken er over noen av oss, og for noen blir det vanlig hverdag også i påsken. For de av dere som skal på fjellet er det viktig å få sjekket skiutstyret før du skal avgårde. Er alt i orden? Det kan være greit å få preparert ski, sjekket skoene for fjoråret om de fortsatt holder mål og at du fortsatt har alt av klær som trengs i snø, sol og vind.

Er det noe du mangler så er ikke butikkene langt unna, gode tilbud finnes fortsatt og gjerne om du kjøper mye. Kjøper du mer så kan du også prute litt på totalprisen. Det er mange som ikke vet dette og dropper å prute i norske butikker. Men penger spart er penger tjent. Sparer du noen hundrelapper på en totalpakke så er det mye i lønn som også innebærer skatten som blir trukket.

Er det blitt lite penger igjen etter vinterens NRK lisens, billån, bilavgift og kanskje litt årlige utbetalinger til strøm, forsikringer og andre års avtaler så kan et lån være veien å sikre seg årets skiutstyr. Du har en type som er et forbrukslån, dette er et lån til forbruk, som passer perfekt til blant annet kjøp av skiutstyr før påskefjellet kaller.

Du får forbrukslån til slikt i de fleste butikker, de tilbyr dette som en service. Men du får best rente på slike forbrukslån om du søker etter det selv på nettet. Se på hvor store renter det er på lån, mulighetene for hurtigere nedbetaling og hvor lang løpetid det er snakk om. Det skal også være merket med hvor mye totalbeløpet blir på dersom du skulle ha et spesifikt lån over et vist antall år. Har du sjekket alt dette så vil det bli enklere for deg å finne et lån som passer din økonomi og dekker inn skiutstyret ditt for resten av sesongen nå.