Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Zurker - fremtidens nettverk

steehans

Medlem
Zurker, nettverket som eies av brukerne!

Zurker er den nyeste tilveksten av sosiale medier. Men det som gjør oppstarten av Zurker så interessant, er at de gir bort aksjer i selskapet til medlemmene som er med på å skaffe nye medlemmer til nettverket.

Med andre ord: du skaffer nye medlemmer, og du får betalt for det.
Dette gjør motivasjonen stor for å verve nye medlemmer, og nettverket vokser derfor meget fort. Men skal du være med på morroa må du reagere nå, for det er et begrenset antall aksjer de gir bort.

Du har også mulighet til å kjøpe aksjer i nettverket, til nå 1 euro pr. aksje. Senere vil prisen stige til 2 euro, 3 euro, o.s.v.

Det koster forøvrig ingen ting å være med, altså fullstendig gratis!

http://www.zurker.eu
 
Sist redigert av en moderator:

adeneo

Medlem
Det er også mulig å kjøpe aksjer i mitt imaginære selskap Luftslottet AS for 1 euro, og senere en gang vil aksjene selges for 2 euro, så 3 euro osv.

Løp og kjøp, send meg en PM for anonym paypal konto du kan sette inn penger på?
 

steehans

Medlem
Dette er da ikke MLM. Ingen krav til å kjøpe noe som helst, og de GIR bort aksjer til de som hjelper til med å få nettverket til å vokse.

Om du ønsker å investere, så er det en helt frivillig sak. Kan ikke se at det noen gang har skadet noen å få GRATIS aksjer?
 

steehans

Medlem
Og prisen på aksjene vil stige når nettverket vokser, men dette gjelder da selvsagt for de som igjen ønsker å investere her.
 

steehans

Medlem
Zurker fungerer som en mellomting av Twitter og Google+. Men som på Facebook kan man dele fotos, linker og oppdateringer med venner/følgere. Dette kan man også gi "likes".

Medlemmene legger ut innlegg og linker om interessante emner, ofte om sosiale medier, gadgets, startups, o.l.
 

steehans

Medlem
Man sa vel det samme om Google+ for noen maneder siden, og de brer seg nå utover...

Vel, dette er noe nytt. Og kan man kalle dette for et pyramidespill, ja da har man virkelig ikke peiling....på hva et pyramidespill er :p
 

steehans

Medlem
Ok, skjønner at i din verden er alle sosiale medier hvor man inviterer venner og bekjente....en pyramide??? Du verver 10 stk, som igjen verver 10 stk....

Og en nettbutikk som verver nye kunder (affiliate), ved at nåværende kunder reffererer nye kunder mot en liten provisjon er......jo, en pyramide....

Vel, bedømm selv...
 
Topp