Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Facebook gjør store endringer

Heia

Facebook ska göra stora ändringar, jag tycker de är perfekta, men vad är eran åsikt i frågan. Här står lite om vad som skall ske. https://www.an.no/nyheter/facebook/...endringer-slik-blir-nye-facebook/s/5-4-674725

Kortfattat:
"
Selskapets grunnlegger Mark Zuckerberg bekrefter nyheten på sin Facebook-side.
– Når vi gjør disse oppdateringene, vil du se mindre felles innhold som for eksempel fra bedrifter, merkevarer og medier, skriver han."
 

Stoppet

Banned
Og dermed får de flere virksomheter til å betale for å få fremmet innleggene sine.

Facebook har vært flinke slik. De startet som en helt enkel og gratis tjeneste for studenter og knepper nå til litt etter litt etter hvert som folk blir «avhengige» av dem. Når man så rømmer til Instagram så har de fanget den fisken også.
 
Så sant, men det är ju bra för bedrifter och de som inte spammar på Facebook, det är väl dessa de vill ha bort i första taget. Mediahus spammar ju rejält, dessa lär nog bli lidande.
 

Stoppet

Banned
De tar fra dem som har betalt for likes alle fordelene med å få likes, men svindler man så svindler man. Blir som om jeg skal selge en support tjeneste og endre reglene etter at kunden har betalt og si at det blir bare support til dem som betaler ekstra.
 
Är det inte tvärtom, de som har betalt och skapat en levande sida får dra nytta av detta, de som enbart har många följare och spammar med inlägg blir lidandes, för det lär ju vara aktivitet på sidan som avgör, likes, comments osv.. Ser inte att de svindlat, de är tvungen att förändra sig hela tiden.
 

Stoppet

Banned
Facebook promoterer aggressivt at man kan få flere likes ved å betale for det. Grunnen til at noen ønsker likes er vel for at postene deres skal komme opp i feeden til dem som liker? Eller har jeg misforstått helt her?
 
Givetvis är det så. Men nu drar de ner på det och prioriterar det sociala. Men lika då vänner en sida så ökar ju sannolikheten att en själv får se den, via delning, eller kommentar. De går mot mer kvalitet framför kvantitet som jag ser det, det är bra. Jag har hållit Google högt för där handlar allt om kvalitetsbesökare.
 

Stoppet

Banned
Kall det hva du vill, men Facebook tjener på det og annonsørene, og de som betaler for tjenester må betale mer. Men som bruker skulle jeg ønske at Mark Zuckenberg ble blakk som en kirkerotte!
 
Möjligt man får betala mer, men det är ju bättre att annonsera på en plats med mindre spam än tvärtom. Han kommer aldrig bli black, han har ju skapat en plats där alla kan lyckas, är ju fantastiskt bra. Jag jämförde mina annonskostnader jämfört mot VG som är bland de större i Norge på nett, det skiljer för mig 1400 % i pris, till VG nackdel.
 

Stoppet

Banned
Jag jämförde mina annonskostnader jämfört mot VG som är bland de större i Norge på nett, det skiljer för mig 1400 % i pris, till VG nackdel.

Hva er forskjellen i konvertering?
 
Det vet jag inte, eftersom jag inte annonserat där, men jag ska göra det i framtiden enbart i studiesyfte. Tror knappas det kan bli bättre av att använda sig av de. Men den som lever får se. Är ju samma människor där som på facebook, fast fb e dubbelt så stor i Norge.
 
Har ni märkt något? Jag har bara ökningar och jag tror inte fb har påverkat mig eftersom jag fokuserar inte på att de ska lämna Fb. Men en jag vet som har påverkats är en sida jag följer, ozzy man review. Han gick ut öppet med att han hade fått väldigt stora förändringar efter att FB ändrat. Alltså hade han mindre spridning på sina videos. Han är ganska stor med 6 miljoner följare, ingen spammare utan jag ser han postar ca 10 poster i uka. Väldigt populära sådana. Så nog har det påverkat alltid. Erfarenheter?
 
Topp