Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Viktig - Ny adsense policy

zapotek

Medlem
Takk for info. Altså er det denne delen som er ny?

Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Googles bruk av informasjonskapselen for DART lar oss vise annonser til brukere basert på deres besøk på dine nettsteder og andre nettsteder på Internett. Brukere kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til Annonsering og personvern – Googles senter for personvern.
 

zapotek

Medlem
"Med interessebasert annonsering kan annonsører vise annonser basert på brukernes tidligere interaksjon med dem, slik som besøk på annonsørenes nettsteder. De kan også nå brukere ut fra deres interesser (f.eks. «sportsfanatiker»). For å utvikle interessekategorier vil vi kjenne igjen typene av nettsider som brukerne besøker i Googles innholdsnettverk. Hvis de for eksempel besøker en del sportssider, legger vi dem til i kategorien «sportsfanatiker»."

Dette høres da unektelig interessant ut. Vil jo på denne måten få enda mer tilpassede annonser for brukerne, noe som vil øke klikkraten :)
 

zapotek

Medlem
Spørsmål: Noen som vet om linken til Privacy Policy'en må være sitewide (altså på alle undersider som annonsene vises på)?
 

i-net

Medlem
Men det er ikke noe nytt igjen med personvernerklæringen som har kommet igjen, etter at du la ut dette gode blogginnlegget første gang, sant?
 
Topp