Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Tjene penger på videosider

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Heisann,

Youtube.com og metacafe.com er av de to største videosidene i verden, som tilbyr penger til sine publishere som legger ut populære videoer. Jeg bare lurte på om det var noen som har testet ut dette markedet, og kan fortelle litt om inntjeningen?

Liv Films (en freelance jente nevnt her) har tjent over $8000 på sine filmer, mens personen som har tjent mest har tjent over $70 000 bare fra metacafe alene. Dette er jo ikke så ille, hvis du har interesse for film og uansett ville drevet med det på en hobbybasis om du ikke ikke betalt for det.

Kanskje jeg skal kjøpe inn et kamera og få med noen av Juiced jentene :)
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Er igrunn bare å studere litt på hva som slår ann.. det er alltid veldig simple filmer, bare at dem tar for seg et litt morsomt tema..

Sånn som den "hvordan fikse rør filmen" hennes. Hun gjør jo ingenting, annet enn å fortelle at man må vise fram "rørlegger-sprekken". Og vips, så har hun tjent noen tusen dollar på den fordelt på de forskjellige nettsidene, fordi andre nettsider igjen plukker deg opp og synes filmen er morsom..
 

Knut

Medlem
Få noen damer med sexy bikini til å skifte olje på bilen, ett lynkurs i oppvask, litt gym med rompa mot kamera osv.. sånt selger og man trenger ikke være mer enn 4 år og ha ett gammelt VHS kamera for å klare å få det til.
 

Knut

Medlem
De fleste menn driter i det om damene er nesten nakne og virker like dumme i hue som en glamourmodell
 
Topp