Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Online epostleser

Thomas Pedersen

Pornogründer
bruker gmail og google apps til all mail for mine domener.
Google Apps

Det jeg savner er en tjeneste som lar deg sjekke mail på alle gmail kontoene enkelt. ved bruk av en sidebar eller noe for hver epost adresse.
 

sKrud

Meget sliten student
Har ikke brukt noe annet enn Gmail og G apps heller.. Kan anbefales!

Finnes jo også endel betalte tjennester på nett også da, fordelen med disse er at de slippere lettere gjennom spamfiltre o.l...
 

picxx

Well-Known Member
Har brukt hotmail en årrekke, men den er jo blitt så full av reklame og bøggete at jeg bestemte meg for å samle det meste av eposten på gmail. I tillegg hadde jeg et par PC kræsj hvor jeg mistet en masse email (noe som ikke er noe morsomt). Har ikke angret på valget.
(Selv om jeg dog prinsipelt er mot å bruke alt for mange av G's tjenester - ønsker ikke at internett skal bli et sort hull om det en gang i tiden skjer at de "legger ned".)
 

to-ov

Medlem
Så du kan lese hvilken som helst epost med Google apps?

Så lenge den andre mailen støtter pop skulle det ikke være noe problem.

nextri skrev:
Det jeg savner er en tjeneste som lar deg sjekke mail på alle gmail kontoene enkelt. ved bruk av en sidebar eller noe for hver epost adresse.

Jeg bruker multiple inboxes til dette slik at jeg henter mail fra x antall epostkontoer via pop (du kan hente fra andre gmailkontoer også) og viser disse i egene separate inboxer under hverandre i hovedinboxen til gmail.

For å slå på multiple inboxes må du sette språket til engelsk, dette for å få tilgang til Labs mer info om labs men det er verdt det da man får mange andre muligheter som kalender i sidebaren og lignende
 

Gaasehud

Medlem
Hva er egentlig de(n) store fordelen(e) med å ha online epostleser, fremfor f.eks. Outlook eller Thunderbird? Backup ved mulig krasj / lese på andre maskiner?

EDIT: Der ressonerte og svarte jeg muligens på spørsmålet. :p
 

n0stra

Medlem

tyr897

Medlem
Kjører som andre her på Google Apps, perfekt for mitt bruk som liten bedrift - jeg føler ihvertfall ikke noen behov som Google ikke dekker like bra som Exchange (nå er vi kun to personer så ymmv).

Er gratis opptil 50 brukere så vidt jeg husker (samt noen lagringsplass begrensninger, men de er relativt høye).
 
Topp