Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av Espen Indbjør

  1. E

    Woocommerce på norsk

    Fungerte som bare det :) Tusen takk for raskt svar... En annen ting. Går det å ha Norsk webshop og Engelsk Admin side?
  2. E

    Woocommerce på norsk

    Trur jeg har funnet feilen, men vet ikke hvordan jeg skla fikse det. Når jeg har engelsk eller f.eks dansk, så jeg med en tilfeldighet av adressen er forandret i den norske språkpakken. Noen som vet hvor jeg kan fikse dette i kodingen?
  3. E

    Woocommerce på norsk

    Om det er det, så fungere det ikke hos meg. Kan sette språket til norsk i wordpress, men da slutter woocommerce å fungere. Produktene vil ikke vises.
  4. E

    Woocommerce på norsk

    Halloen dere der ute i webverden. Er det noen som vet hvor man får tak i norsk språkpakke til Woocommerce? Hadde ikke så lyst å oversette selv.
  5. E

    Hva er den beste betalingsløsningen for en nettbutikk?

    Har lest "at og fram, her og der", men er veldig usikker på hva jeg skal bruke. Er det noen som noen tips og erfaring med forskjellige betalingløsninger som kan brukes til woocommerce? Klarna, Paypal? Kom gjerne med positivt og negativt
  6. E

    Skjema som skal til brukere

    Hei. Er ikke helt sikker på hva jeg skal kalle dette, men jeg driver en webshop i Wordpress og woocommerce , der jeg selger fysiske produkter. Jeg tar også service på produkter og i den forbindelse lager jeg en dokumentasjon på servicen, som kunden skal ha. Jeg er ute etter å kunne få denne...
Topp