Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av lasse83

  1. L

    Tradetracker utbetalingsdato

    Hei Noen som vet hvilke dato i måneden Tradetracker betaler ut? Jeg har en sum som står til neste utbetaling og lurer derfor på dette. :)
  2. L

    Tradedoubler utbetaling februar 2013

    Ja det kom her i dag å :)
  3. L

    Tradedoubler utbetaling februar 2013

    Joa men hadde vært kjekt om det kom innen helgen da. Særlig når det er en liten ekstra inntekt og lønnen kommer inn på mandag :) Pleier jo som regel komme samme dag som det står utbetalt eller eventuelt neste dag.
  4. L

    Tradedoubler utbetaling februar 2013

    Hei Er det noen som har fått tradedoubler utbetalingen som ble utbetalt 19 februar inn på kontoen enda?
  5. L

    Tradedoubler utbetaling mars

    Hei Nei er ikke det men forrige gang tok det en uke over tiden og når det tar lengere tid enn normalt vil jeg vite grunnen til det. For siden man ikke har mottatt pengene nå betyr det i praksis at Tradedoubler ikke har utbetalt pengene enda. Synes ikke der er riktig at Tradedoubler skal...
  6. L

    Tradedoubler utbetaling mars

    Hei Noen som veit om det er noe feil denne måneden også? Står at utbetaling ble utført i går og Nordea sier dersom filene blir lastet opp før kl 14:00 er utbetalingene på mottagers konto kl 16 samme dag. Kan ikke huske at det har tatt så lang tid på TD tidligere, pleier og ha pengene på...
  7. L

    Tradedoubler utbetaling mars

    Ok, ville bare sjekke opp om det var noen andre som ikke hadde fått siden det pleier gå ganske fort. Bra det ikke bare er meg. Da får vi bare vente til det dukker opp. :)
  8. L

    Tradedoubler utbetaling mars

    Hei Noen andre som har fått inn penger fra Tradedoubler i Mars? Det står Utbetaling gjennomført: 20. mars 2012 Og det pleier jo å komme dagen etter utbetalingen er utført. Men har ikke fått inn noe enda. Noen andre som har fått?
Topp