Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av Ludus

  1. Ludus

    Norges fylke kart

    ahah, riktig! :D
  2. Ludus

    Norges fylke kart

    Takk for lenkene! :) Woof: world opportunities in organic farm. Du jobber for kost og losj hos en gård. Takk! For å spille musikk? :|
  3. Ludus

    Norges fylke kart

    Hei! Etter en fin tur i Norge som woofer hos 2 gårder (Hønefoss og Elverum), planlegger jeg en annen tur i Norge, fra Sogn og Fjordane til Møre og Romsdal, for å søke en jobb. Er det en nettside hvor jeg kan kjøpe et kart av fylkene? Her i Italia er det bare Norges karter. Takk :)
  4. Ludus

    En lang tur i Norge :)

    Jeg vil se Atlanterhavsveien i en annen tur... Ok, takk. På italiensk bruker vi dette uttrykket i flertall ;)
  5. Ludus

    En lang tur i Norge :)

    Jeg vil jobbe 5 dager i uke, helga er fri, men kanskje Atlanterhavsveien er langt fra Oslo. Mmh... Kanskje "i områder" er ikke riktig og "i nærheten" er bedre? :) Takk for sjekketriks.
  6. Ludus

    En lang tur i Norge :)

    Hei til alle, jeg vil være i Norge fra 18 april til 5 juni, som volontør (gratis jobb for kost og losj) hos to gårder: cirka to uker i nærheten av innsjøen Tyrifjorden og resten i nærheten av Elverum, i nordøst til Oslo. Det er en mulighet å snakke norsk hver dag og hele dagen og forbedre...
  7. Ludus

    Et alternativ til .no domenet

    Hei, hvilket alternativ til .no kan jeg velge, etter deres mening? I Italia har vi for det meste .it domener, men også mange .com/.net/ov. Er det viktig å bruke en .no for en norsk nettside?
  8. Ludus

    Bilder uten copyright?

    Du skal søke "copyleft pictures" på Google. Prøv å søke her: Flickr: "copyleft" eller: https://www.google.com/search?q=copyleft+pictures
  9. Ludus

    Google Plus knappen på RSS feed boksen

    Se på bildet: Fant i går denne nyheten. Hva mener dere? Jeg tror at Herr Google vil dominere over hele nett :) Tror dere at denne knappen er nyttig på feed boksen? Hvor mange mennesker vil bruke den?
  10. Ludus

    Ønsker tilbagemelding på min side

    Hei, jeg liker grafikk, men jeg tror at det er altfor bred. Hva mener du?
  11. Ludus

    Working as a web designer

    Jeg laget dette bildet, som mange andre ser jeg på nett i de siste dagene :)
  12. Ludus

    Matblogg

    Jeg tror du skal bruke "varme" farger for nettsiden. Bakgrunn: lysblå passer ikke bra for mat-nettsider. Grå bakgrunn i menyen: det samme. I tillegg er det ikke en god kontrast for teksten. Logo: du skal tenke på en ny og bedre grafikk :)
  13. Ludus

    Tilbakemelding på FinnDittKredittkort.com

    Det er ikke et feil, men jeg tror ikke så positiv. Tittelen skal være eneste og beskrivende. Jeg tror at det er bedre å skrive en tittel med noen nøkkelord, heller repetere nettside navnen.
  14. Ludus

    Grafikk for webutviklers nettsider

    Jeg får alltid inspirasjonen når jeg skal lage grafikk for nettsider. Jeg lagte nettsider om literatur, skrift, forfattere, turer, illustrasjoner, nettmarkedsføring, musikk, ov. Ingen problemer å få den riktige grafikken for disse nettsidene. Jeg skal gjøre en "restyling" av nettsiden min (om...
  15. Ludus

    Tilbakemelding på FinnDittKredittkort.com

    Profesjonell struktur. Jeg liker ikke grå bakgrunn. Kanskje det er bedre å velge en lysfarge. Footer: Networkedblog knappen ser ikke bra, jeg ser bare toppen på Firefox. God kontrast for teksten og lenker. Title: du har for eksempel: men jeg tror at tittel skal være bare:
Topp