Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av nettressurs.no

  1. N

    Facebook-side

    Har ikke så mye greie på Facebook, men vi trenger en side som ser bra ut og som har knapper direkte til forskjellige bestillingssider. Vi er i utgangspunktet interessert i at noen setter det opp uten noen form for drifting etc.
  2. N

    Facebook-side

    Er det noen her som driver med Facebook-sider eller kjenner til et firma som har god greie på dette?
  3. N

    MVA på salg av nettsider?

    Enig med deg, men det har ikke hatt resultatmessing betydning (de begge er mva registert) for meg eller motparten så har ikke gjort mye research.
  4. N

    MVA på salg av nettsider?

    Jeg var litt kjapp, beklager. Jeg tok det for gitt at du drev en mva-registrert virksomhet når summen var såpass. Selv har jeg kjøpt og solgt en del og revisor har alltid sagt at mva skal beregnes.
  5. N

    MVA på salg av nettsider?

    Ja, det skal bergenes mva på salgssummen.
  6. N

    Nettbutikk (barneklær) vurderes solgt

    Send gjerne PM
  7. N

    Kjøper tekstannonser

    Ønsker å kjøpe tekstannonser på sider som har litt fartstid. Send PM om du har noe å tilby og om du har realistiske forventinger til pris.
  8. N

    Kjøper eldre nettsider (også de uten inntekt)

    Ønsker å kjøpe nettsider med domene som har lang fartstid (2 år eller med). Må være noe innhold, jo mer jo bedre. Ingen krav til inntekter. Betaler 500-5.000 kr. Send PM om du har noe du ønsker å selge.
  9. N

    GIS BORT - Isoporchips pelaspan antistatisk 500L

    Har hatt denne digre posen liggende på lager i lang tid. Vi bruker ikke sånt lenger. Om det er noen her som trenger den er det bare å hente. 500 L Rosa Isoporchips. Helt full sekk. https://www.emo.no/web/Objectstore/content/image?itemnumber=900621&imgsize=4&imgref=h1 Send PM/e-post...
  10. N

    Flytte likes

    Ok. Takk for svar. Får bare begynne å bygge opp nye likes da. Hadde bare sett så mye bedre ut om den nye firmasiden ikke begynte på 0 likes :)
  11. N

    Flytte likes

    Hei! Jeg har ikke tidligere brydd meg om å ha en egen firmaside på Facebook. Jeg har bare fått kundene til å like en URL som ikke er koblet til noen firmaside. Er det noen som kjenner til om det er mulig å flytte likes slik at de kan knyttes til firmasiden? Kjedelig å måtte begynne for...
  12. N

    Manglende indexering etter DNS endring

    Ja, det kan du si. Ikke akkurat prioritert - som du sikker ser.
  13. N

    Manglende indexering etter DNS endring

    Takk for svar. Kan se ut til at de som gjorde flyttejobben har rotet med redirects. Ting er bedre nå, men fremdeles er det ting som ikke stemmer. Nettsiden var til og fra 2-3 timer etter at vi endret DNS. adeneo: Det gjelder ikke nettressurs.no.
  14. N

    Manglende indexering etter DNS endring

    For et par dager siden flyttet vi en av våre nettsider til ny server. I den forbindelse endret vi DNS. Det tok lenger tid enn forvetnet. 2-3 timer tok det før det var i orden. Nå viser det seg av førstesiden ikke lenger er indexert i Google, men alle de andre undersidene er fremdeles indexert...
Topp