Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Manglende indexering etter DNS endring

For et par dager siden flyttet vi en av våre nettsider til ny server. I den forbindelse endret vi DNS. Det tok lenger tid enn forvetnet. 2-3 timer tok det før det var i orden.

Nå viser det seg av førstesiden ikke lenger er indexert i Google, men alle de andre undersidene er fremdeles indexert som tidligere.

Jeg har kontrollert robots.txt, oppdatert sitemap.xml samt fetach Google bot.

Noen andre forslag?

Blir svett av slike ting!
 

adeneo

Medlem
Kan det ha noe med alle filene som ikke blir funnet, og da særlig noe som ligger på c.ratix.no (ser ut som det har lurt seg inn en slash for mye?) som gjør at gjennomsnittstiden for sidelasting hos dere nå er på rundt 25 sekunder?

Det er mulig det skal være slik, men menyen forsvinner når man går til en av undersidene, og det ser ut som det er hel del ting som ikke helt "stemmer" på sidene deres, sånn layout-messig (mangler bilder, mellomrom på pussige steder osv.) ?

Denne nye serveren deres sender forøvrig ikke ut noe tegnsett i headern, gzip er ikke slått på, non-www er ikke videresendt til www, og caching er slått av, så dere bør se på oppsettet av serveren, og gjøre noe med .htaccess e.l.
 
Sist redigert:
Takk for svar.

Kan se ut til at de som gjorde flyttejobben har rotet med redirects. Ting er bedre nå, men fremdeles er det ting som ikke stemmer.

Nettsiden var til og fra 2-3 timer etter at vi endret DNS.

adeneo: Det gjelder ikke nettressurs.no.
 
Topp