Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Ønsker tilbakemelding

Krelei

Medlem
Etter å ha stilt spørsmål i en annen kategori her inne fikk jeg tilbakemelding på ulike ting ved butikken - noe jeg tok til meg. Jeg setter pris på konstruktiv tilbakemelding.
Nattugla AS
 

zapotek

Medlem
Det første som slo meg var bildet "I love falling...." virket noe misplassert (både fargene og størrelsen). Hva med å ha gjort det like bredt som de tre produktkolonnene lenger ned på siden?
 
Syntes ikke det bildet passet inn i det hele tatt og ville heller fjernet det. Skal du ha et bilde øverst så hva med å heller lage en avlang, liten og lekker banner med "Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kroner!" istedenfor?

Jeg syntes også overskriftene på produktene var i en for lys farge og "Kjøp nå" knappene var kanskje litt blasse, her ville jeg prøvd litt sterkere farger.

Ellers så syntes jeg nettbutikken ser fin ut.
 

Thord

Medlem
Uten å ha lest de andre innleggene, her er mine inntrykk av nettbutikken din:
• Den plassen hvor det er et holder-bilde, "I love falling asleep to the rain" inneholder mye whitespace. Denne plassen utgjør førsteinntrykket til websiden, og er en god reklameplass. Du vil ha noe snaxy her, noe som ser hot ut. Du burde heller lage et mer tilrettelagt bilde som strekker seg ut over hele plassen.
• I navbaren oppe (med grå bakgrunn), la bakgrunnen strekke seg mer til venstre så den blir aligned med menyene til venstre.
• Flytt søkeboksen litt til venstre så forstørrelsesglasset blir på linje med den grå navbaren under.
• Jeg ville skalert "nattuglashop" litt ned (20% ned) i font-størrelse, føler det er bittelitt stort nå. Også ville jeg ikke komprimert bildet så mye.
• Kutt ut skråstreker i menyen. Istedenfor f.eks. "Sengetøy til barn/baby", bruk "Sengetøy til barn og baby". Lag egne subkategorier eller del opp kategoriene "Madrassbeskyttelse/Stikklaken". Det ser mer proft ut.
• Kutt ut firkantene i "kategorier"-menyen. Kjør bold på teksten, og ha litt mer padding-bottom.
• Kutt ut "!" etter "NYHETER!"
• Gode produktbilder har VELDIG mye å si for salg. I en nettbutikk er det salgsargumentet ditt. Vindusshopping hadde sett veldig kjedelig ut om du bare hadde fått sett bildet av en madrass på en eske, istedenfor å faktisk se madrassen. Om du får tatt (eller funnet) skikkelige bilder av hvordan produktene ser ut tror jeg du kan få økt både pålitelighet og konverteringen betraktelig. Prøv å også bruk 100% av plassen du har til å ha bildene i.
• Bakgrunnen din kunne vært litt mer spennende hvis du la til blomster eller noe stuff. Du kan ha den du har nå, men du burde lagt til noen ambient florals, dvs. blomster eller noe fancy i én farge, som er bittelitt mørkere enn selve hovedbakgrunnsfargen, om du skjønner hva jeg mener? Tenk på det som å kjøre i en tunell, du blir litt søvning om alt er statisk. Ellers syntes jeg det hadde vært fett med en annen bakgrunn. Temaet ditt er tross alt NATTugla - hva med en mørk bakgrunn? F.eks. noe sånt:
http://4.bp.blogspot.com/-IfPncxicC...al-pattern-HD-texture-image-free-download.jpg
http://1dut.com/wp-content/uploads/...tileable-seamless-backgrounds-1dut.com-43.jpg
http://www.webdesignhot.com/wp-content/uploads/2010/11/SeamlessFloralBackgroundVector.jpg
 
Sist redigert:

Krelei

Medlem
Tusen takk for flott tilbakemelding.
Dessverre kan jeg ikke så mye teknisk som endrer utseende bak butikken, farger, bol skrift osv..(er det htmld koding det heter?) men jeg skal nå klare det om jeg strever litt.
Tekstoppretting er lett.
I utgangspunktet ønsket jeg så ren og strippet nettside som mulig, for mye farger og styr ødelegger inntrykket - syns jeg. Men forslagene dine egoist, er jo veldig fine.

Dere alle nevner bildet på forsiden - bildet har jeg jo lagt inn selv og kan lett fjernes, en utfordring er at det ser ut til å ikke være mulig å justere bildet sentrert dersom man ikke ønsker et som er like stort som teksten. Det er godt mulig at det er mine kunnskaper som svikter - jeg skal dobbeltsjekke!

:)
 
Død bildelink (annonse) rett over "Velkommen til Nattugla"

<img width="" src="/users/nattugla_mystore_no/ads/1410775231." alt="Annonse">
 
Topp