Kjapp og trygg hosting for Wordpress

4 nettsider selges - gode inntektsmuligheter

4 nettsider selges - automatiske inntekter

Side1 - Reiseside:
Nettstedet har vært i drift siden 2007 og har ca. 1500 månedlige besøk (1300 unike) og ca. 3,2 sidevisninger per besøk. Besøkende bruker i gjennomsnitt ca. 3 minutter per besøk.
Månedlige inntekter på denne siden ca. 1.000,-
Siden går av seg selv og det har ikke brukt tid på nettsiden siden oppstart.

Side2 – Nyhetsagent side
Nettsiden har vært online siden 2005. Siden er nå en portal/nyhetsagent/firmadatabase. Før et ev. salg skal denne siden gjøres om til en ren nyhetsagent (som for eksempel webavisen.no). Firmadatabasen er utdatert og vil bli fjernet. Nettsiden fremstår i dag som et noe – unnskyld uttrykket - ”usymmetrisk juletre” av informasjon så visninger per besøk er ned på 1,3. Noe i underkant av 1 minutts bruk per besøkende.
Ca. 17 – 25.000 månedlige besøk (nesten alle er unike)
Månedlige inntekter på denne siden er nå ca. 3.500,- (Adwords / Tradedoubler)
Inntektene vil reduseres til ca. 2.000,- per måned når siden blir en ren nyhetsagent. Ved å bli en ren nyhetsagent vil siden fremstå mer profesjonell, og det blir lettere og bygge innlenker for de som ønsker det. Blir også enklere å optimalisere innholdet for Google (SEO) ved en ren nyhetsside, og besøkende/inntekter vil gradvis bli bedre etter hvert.
Siden skal selges som en automatisk tjeneste og det skal ikke være behov for oppdateringer.

Side3 – Shoppingagent side
Domenet er fra 2006, men dagens innhold er fra Juli 2009. Ca. 3.000 månedlige besøk (2.800 unike) og ca. 2,2 sidevisninger per besøk. Besøkende bruker litt over 1 minutt per besøk.
Månedlige inntekter på denne siden ca. 2.000
Siden går av seg selv og det her ikke brukt tid på nettsiden siden oppstart.
Det må nevnes at denne siden fortsatt ligger i Google Sandboksen (for de som kjenner uttrykket). Regner med at besøkstallet vil stige betraktelig - minimum 2-3 ganger - når siden har kommet inn i Google ”varmen”. Dersom det også brukes litt tid på å bygge innlenker vil nok besøkstallet kunne bli enda høyre.

Side4 – Sko nettside
Nettsiden og domenet er kun 3 måneder gammelt. Ca. 600 månedlige besøk (550 unike) og ca. 4 sidevisninger per besøk. Besøkende bruker i gjennomsnitt ca. 2 minutter per besøk.
Månedlige inntekter på denne siden ca. 400,-
Siden går av seg selv – trenger ingen oppdatering - og det har jobbet en del med å bygge innlenker til nettsiden. Siden er veldig godt optimalisert for Google, men ligger naturlig nok fortsatt i langt nede i ”sandboksen” da den er helt ny.
Søk på sko på nett er veldig populært med forholdsvis lite konkurranse. Et fornuftig anslag er at siden vil omsette for 3-5000 kroner per måned når siden har kommet inn i Google ”varmen”.

Alle nettsider er programmert i ASP (active server pages) og innholdet ligger på en gratis Microsoft database (SQL Server 2005 Express Edition). Alle nettsidene ligger på samme server. Alle nettsidene er på norsk - for norske kunder.

Månedlige utgifter på alle nettsidene inkludert domener og server er ca. 500 kroner. Nettsidene selges samlet. Kun bud over 100.000,- blir akseptert.
Alle priser og inntekter er oppgitt eks. mva.

For mer info, spørsmål og bud send en PM eller e-post til vetle(alfakrøll)abc.no
 
Sist redigert:
F.A.Q - 4 nettsider med automatiske innekter

Fått noen bud, men ingen over minimumsbud enda.

Nettsidene finner du her:
Side1 (reisesøk)
Side2 (fremtidig nyhetsagent)
Side3 (sammenligne priser/shopping)
Side4 (sko side)

F.A.Q (ofte stilte spørsmål)

Sandbox: Fått mange spørsmål på om sandbox er en straff fra Google. Og svaret er nei!
De aller fleste nye nettsider havner i sandboksen en periode. Hvor lenge de ligger der varierer fra 4-12 måneder. Her er en liten artikkel fra Wikipedia om fenomenet:
Sandbox Effect - Wikipedia, the free encyclopedia

Hvorfor selges nettsidene: Grunnen til at jeg ønsker å selge er for å skaffe startkapital til et nytt aksjeselskap som skal være på "luften" i løpet av februar måned. Dette er et spennende og nyskapende nettprosjekt der inntektene går til humanitære formål.

Kostnader: Årlig kostnad ligger på ca. 5.000 kroner alt inkludert. Alt innhold ligger på en virtuell server hos Yourshelter.net - månedspris ca. 300 kroner. I tillegg kommer domeneavgift på ca. 350 kroner årlig (bruker i dag Fastname.no).

Inntekter: De som ønsker å ta over kan gjøre det uten å løfte en finger. Jeg leverer alle nettsiden fiks ferdig for inntjening. Inntektene kommer fra Google Adwords, Tradedoubler og Kelkoo (partneravtale).

Nyhetsagent: Når det gjelder nyhetsagenten hentes oppdaterte nyheter kontinuerlig fra kilder som VG, Aftenposten, mm. Ca. 50 nyhetskilder og ca. 400 ferske nyheter innhentet hver dag. Agenten skal ligge her (nettsiden er i dag er et lite "juletre" :) Men den vil fremstå proff, ferdig og helautomatisk for de som ønsker å ta over. Blir en litt mer spenstig versjon av denne nyhetsagenten.

Innhold og oppdateringer: Alt hentes inn automatisk fra flere ulike kilder. Nye produkter og tjenester er alltid tilgjengelig. Skal ikke være nødvendig å bruke tid på oppdateringer eller administrasjon. En 85 år gammel dame fra Grunerløkka skal kunne kjøpe disse sidene uten å måtte bekymre seg for oppdateringer :)

Support: I kjøpsprisen ligger det 2 timer gratis support/hjelp per måned for de første 12 månedene etter overdragelse.

Det tror jeg var svar på de fleste spørsmålene. For mer info, spørsmål eller bud send en PM eller e-post til vetle(alfakrøll)abc.no
 
Bud mottatt

Hei,

Da har jeg mottatt et bud på 100.000 kroner (eks.mva.) på de 4 nettsidene.

Siste frist for å høyne budet er satt til fredag 8. Januar klokken 18:00

For mer info, spørsmål og bud send en PM eller e-post til vetle(alfakrøll)abc.no
 
Hei Andy,

Legger ikke ut screenshot på nett. Om du ønsker kan jeg sende deg opplysninger på e-post. Kan også få tilgang til Google Analytics slik at du kan se besøkstall etc.

For mer info, spørsmål og bud send en PM eller e-post til vetle(alfakrøll)abc.no
 

Kassimaja

Geocacher
Gratulerer!
 
Topp