Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Adsense TOS

zapotek

Medlem
Spørsmål: Er det ikke lov i følge Adsense TOS å ha en annonseblokk uten rammer, og i samme farve som bakgrunnen rett under overskriften på en artikkel?
 

zapotek

Medlem
Google gir jo i samme blogg tips på hvordan man øker Clickthrough og inntjeningen generelt. "Mange publiserere opplever økt inntjening ved å blande innholdet så mye som mulig med innholdet. Bruk feks. samme farve på annonsene som linkene, kutt ut rammer og bruk samme bakgrunnsfarve som resten av siden. Bare ikke bland annonsene FOR mye med innholdet, da dette kan bryte med TOS." Sukk....

Det er jo utrolig frustrende å forholde seg til disse reglene. Noen som har noen klar formening om hvor mye man kan blande annonsene med innholdet uten å stå i den minste fare for å miste kontoen sin?
 

picxx

Well-Known Member
Noen som har noen klar formening om hvor mye man kan blande annonsene med innholdet uten å stå i den minste fare for å miste kontoen sin?

Ganske mye, men det som er viktig er at annonsene ikke fremstår som redaksjonelt innhold, men står klart frem som annonser.
Om du mener du greit kan skille ut adsense annonsene som annonser på siden din burde du være rimelig sikker.
 

picxx

Well-Known Member
Googles forskjellige regler innen deres forskjellige programmer begynner å bli noe likt norges lover. Det hele er såpass omfattende at om man tar seg tid til å pløye gjennom alt vil man nok finne flere tilfeller hvor den ene reglen slår den andre ihjel.
Vil nok tro man kommer lengst med litt vanlig sunn fornuft :)
 
Topp