Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Adsense vises ikke ...

Har satt opp Adsense-annonser på Slik blir du rik!!!1! . Går dere inn der kommer dere sannsynligvis ikke til å se noen annonser, men dere kommer til å se et stort hvitt felt nederst på siden (under «Gå vidare») hvor annonsene skulle ha vært.

For ordens skyld: Jeg har i innstillingene bedt om at offentlige tjenesteannonser skal vises dersom det ikke finnes relevante annonser for min side, det er altså ikke det som er problemer. Jeg har også testet dette i tre ulike nettlesere.

Noen som kan tenke seg til hvorfor det ikke vises annonser her? Pleier det å være et problem å vise annonser på nyopprettede domener? (Dette ble opprettet på fredag.) Kan det være at folk som har eid domenenavnet før meg har drevet siden i strid med Googles retningslinjer? (Og burde jeg isåfall fjerne alle annonser derfra før Google svartelister de andre nettstedene mine også?) Eller virker det som om noe helt annet er problemet?
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Web.arhive.org - Slikblirdurik.no viser jo at noen har eid domenet før deg. Desverre funker hele det arkivet enormt dårlig for meg akkurat nå ser det ut til (får ikke åpnet noen av sidene der,) så det blir fort vanskelig å se om det er mye som bryter med adsense sine retningslinjer på disse sidene.

Fredag til i dag, og enda ikke indeksert i Google. Det er jo et dårlig tegn, med tanke på at domenet har innlenker rundt omkring på internett pga tidligere innhold som har vært der.

Jeg fikk akkurat frem en arkivside fra arkivet her nå. Det har blitt skrevet om casino, poker, unngå skatt og automatiserte nettsteder der slik jeg kan se. At domenet kan være utestengt fra Google pga tidligere bruk er veldig godt mulig. Så vidt meg bekjent er vel adsense ikke lov på nettsteder med gambling osv, og samtidig blir vel også nettstedet stengt ute fra søk dersom det finnes slikt tull som "hvordan lage søkemotormat." blablabla... ja. Du skjønner sikkert hva jeg mener.

Selv vil jeg anbefale at du sender en slik bekjed til Google om at domenet har fått ny eier, og at innholdet ikke er av samme art som det en gang var. Desverre husker jeg ikke hvor man kan sende inn slikt til Google, så akkurat den biten tipper jeg nok at en hyggelig WF'er kommer med om det skulle være av interesse. :)
 
Har opplevd at adsense-annonsene vises på helt nye nettsider, selv om nettstedet ikke er indexert. En knapp uke med indexeringstid er ikke unormalt. Vil tro at siste punktet til Atle kan være det som stopper annonsene. Kan nevne at en idiotfeil jeg selv har gjort (som du for sikkerhetsskyld kan sjekke), er å ha valgt feil format på annonsen i forhold til plassen den vises på. Da kan man også oppleve at den ikke vises.
 
Topp