Kjapp og trygg hosting for Wordpress

backlinks?

picxx

Well-Known Member
Man blir ikke straffet for innlinker, uansett hvor de kommer fra og hvor mange det er.
I motsatt fall kunne man gjort det NH er inne på, å gi "gaver" til konkurrenter.
Men, at linker som selges slik i bulk ovehodet ikke blir vektlagt med tanke på SEO er nok nærliggende å tro.
 

antillum

Medlem
Aldri godta slike tilbud, det vil ødelegge ALL SEO arbeid og ødelegge ranking drastisk, man skal ikke tenke der og da, man må tenke langtsiktig.. og kjøping av såkalte bulk "link-pakker" er farlig business etter min erfaring..
 

zapotek

Medlem
Dette blir jo bare synsing, men det er jo stort sett alle slike spørsmål innen SEO.

En gammel etablert side med bøttevis av gode innlenker og innhold vil ikke ta skade av slike innlenker. Det er dog liten sjanse for at du tjener noe særlig på dem.

En ny side derimot tror jeg faktisk kan ta skade av en hel haug slike "møkkalinker" spyttet ut i løpet av kort tid.
 

annettelode

Medlem
Monster Service

Spørsmål ang kjøp av 1000 til 100,000 back links fra slike sider som dette: Monster Backlinks ™ | Try Our High Quality Backlink Service

Er dette svindel? er det bra for seo?

aldri prøvd noe sånt før...


Hei,

Jeg har testet ut denne siden for en stund siden.

Det jeg kan fortelle er at de linkene gir veldig lite resultat.Tipper de ikke inneholde noen høy
pagerank og er du skikkelig uheldig får du kanskje med en masse porno linker og blackhat forum linker.

Disse setter ikke deg i noe godt lys.

Jeg ville heller gått for en mindre "blast" med kanskje 300 - 400 linker med høy pr i stedet.

Annette
 

Tonny Kluften

Administrator
jagarock, man får uansett ikke 500 PR 6-7 lenker. Man får lenker fra nylig genererte undersider som selvsagt har PR 0, hovedsiden på nettstedet har kanskje PR 6-7, men det spiller ingen rolle.
Du må aldri høre på SEO folk som annonserer med lenker på høy PR sider for en billig penge, det er bare tullprat og falsk lokkemiddel, en eneste lenke på en høy-PR side koster flere hundre kroner.
 

gjedda63

Medlem
Aldri godta slike tilbud, det vil ødelegge ALL SEO arbeid og ødelegge ranking drastisk, man skal ikke tenke der og da, man må tenke langtsiktig.. og kjøping av såkalte bulk "link-pakker" er farlig business etter min erfaring..
Denne skremselspropagandaen er bare tull,det verste som kan skje er at penga dine går i dass,dvs linkene er null verdt. Du kan ikke ødelegge siden din med linker (bortsett fra sandbox),hadde det vært så enkelt kunne jeg sendt to millioner linker til samtlige på side 1 i Google for mitt søkeord eller kjøpt linker fra "råtne" steder,men sånn funker det ikke.Type linker er kategoriert og verdsatt etter Googles forgodtbefinnende og hvem som har bygd dem spiller ingen rolle.
Sandbox kan ramme et nettsted de første fire mnd fra det er nytt med voldsom linkbygging.
 

antillum

Medlem
.....

Google jobber vel ikke for ett spam-fritt nett for ingenting? Men dere motarbeider dette ved å kjøpe linker... skaff dere ett annet yrke i så fall.. finnes ingen enkle løsninger som "Money can buy" innen SEO feltet, da er du helt i feil kjøreretning.

@Picxx
Bygger denne påstanden på Google's egne ord. Les og lær.
 

antillum

Medlem
"Google has said officially that buying backlinks is forbidden and will result in a Google penalty, or in some cases, in a Google ban from search results."

De sliter med å finne ut / ta folk for å kjøpe slike linker, MEN er det en god nok grunn til å gjøre det?? De som stemmer for er en skam for SEO arbeid, og de som gjør det har nok svært lite effektiv fremgangsmåte når det kommer til SEO.. Det burde være logiskt hos de fleste... Dette er også ett emne som er snakket om gjentatte ganger, og det står i Google Webmaster Guidelines at kjøp av backlinks er ulovlig. Trenger ikke vise deg link til dette Picxx da du som jobber med web burde ha lest dette, og uansett burde du ha lett tilgang til denne på Googles side. Virker vel kanskje som om du ikke vil ta deg bryet til å lese litt fra Google Webmaster Guidelines selv.

Her bl.annet et innlegg fra en stor aktør, SEOmoz;
I Don't Buy Links | SEOmoz

Og fra selveste Matt Cutts;
How to report paid links

Det var de 2 raskeste jeg fant fram på 1 siden, om du trenger mer for å skjønne at kjøp av linker ikke lønner seg, så synd for deg egentlig.
Det er en stor risk å bruke denne metoden, for det straffer seg å bli oppdaget, men dette er du jo så klart veldig klar over Picxx. Dette er Ancient for SEO.

Og til dere som kjøper linker, gjør som dere vil, ta sjanser, men IKKE prøv å kall det for noen form for SEO, for det er det absolutt ikke. Er vel heller en mangel på SEO kunnskaper så dere må kjøpe linker for å holde følge -..-


Også ett smil :)
 
Topp