Besøksteller for bare en html webside.

En tråd i 'Webanalyse og -optimalisering' startet av OldHP, 3 Des 2012.

 1. OldHP Medlem

  Innlegg:
  1.336
  Hvor kan jeg finne besøkstellere som tracker tiden besøkende tilbringer når websiden inneholder bare en html side?
   
 2. typisk Utvikler

  Innlegg:
  309
  Google Analytics skal støtte at du kan sende data via et .gif bilde som kan være 1x1 pixel. Hvordan du gjør det er vel google-mat:)
   
 3. adeneo

  adeneo Medlem

  Innlegg:
  1.611
  Det spiller vel ingen rolle for Google Analytics om det er en, to, tre eller en million sider som skal spores, så lenge man inkluderer sporingskoden?

  Forøvrig så kan man så vidt jeg vet ikke sende data til Analytics ved å bruke et bilde, men det er faktisk den metoden som brukes av GA og nesten alle andre slike verktøy.
  Det gjøres en vanlig forespørsel for å laste ned et bilde, som i Google's tilfelle ligger på :

  http://www.google-analytics.com/__utm.gif

  Med i forespørselen som laster ned dette bildet sendes en lang querystring som inneholder alle dataene som er samlet inn, og det er slik Google får inn dataene fra siden din uten å bruke XMLHttpRequests eller andre slike teknikker, men kun ved å sende denne querystringen med når dette bildet lastes ned.

  EDIT:

  det står faktisk bedre forklart her : https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsTrackingOverview
   
 4. OldHP Medlem

  Innlegg:
  1.336
  Saken er at statscounter som jeg nå bruker ikke tracker hvor lenge en har vært på siden om man bare besøker en html side, man må besøke enda en for at tiden skal vises. Uansett, har ordnet det nå med å lage flere html sider, men takk for svar.
   
 5. Andreas Hatlem

  Andreas Hatlem Aktiv

  Innlegg:
  1.160
  Som det blir sagt tidligere her, ville jeg gått for Google analytics uansett
   

Del denne siden