Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Betalingsløsning uten BankID

muffins

Medlem
BankID (eller rettere sagt Java) er jo som kjent fandens verk når det kommer til betaling i nettbutikker.

Finnes det noen gode betalingsløsninger som er helt uten BankID? Hvordan er lovene rundt dette om det skal brukes i en norsk nettbutikk?
 

William

Medlem
Jag kan bara tala för PayPal utan att kanske säga fel om någon annan leverantör.
Vi använder oss inte av 3D secure/BankID og inte heller Javascript

Vi har våra egna säkerhetssystem og är anpassade till alla olika typer av smartphones og nettbrett.

Maila mig för mer informasjon på:
wtorsler@paypal.com
 
BankID (eller rettere sagt Java) er jo som kjent fandens verk når det kommer til betaling i nettbutikker.

Finnes det noen gode betalingsløsninger som er helt uten BankID? Hvordan er lovene rundt dette om det skal brukes i en norsk nettbutikk?
Hei!

Ta en kikk på www.klarna.no/checkout

Jeg er tilgjengelig på PM, mail og tlf om du vil ha mer informasjon!

Mvh
Erik Kulterud
Partner Manager
Tlf: +47 97949299
Mail: erik.kulterud@klarna.com
 

Ole Avranden

utvandret
Jeg vurderer å starte opp en nettbutikk, og ser på PayPal som en naturlig betalingsløsning (en av flere). Så jeg blir litt nysgjerrig på utsagnet ditt Kenneth. Er det på generell basis, eller har du noen konkrete hendelser å vise til?

(Send gjerne svaret på PM, så det ikke blir en "oppvask"-tråd)
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Jeg vil naturligvis ikke henge ut noen i Paypal med navn eller gå for mye i detalj, men for å gjøre en lang historie kort så skylder Paypal en av mine bedrifter penger.

De er ikke åpen for å møtes på midten (enda jeg nesten foreslo å nesten halvere kravet mitt) og de var heller ikke særlig interessert i å komme i dialog. Mest sannsynlig vet de at jeg ikke kommer til å gå til sak mot de for noen titusenerer når jeg er nødt til å gjøre dette mot deres kontor i Singapore.

Paypal sitt system fungerer veldig bra mesteparten av tiden, men når problemene oppstår er det et håpløst system og komme gjennom, samtidig som det er vanskelig å få tak i menneskene som jobber der.

Utover det har jeg ikke noe behov å foredype. Men som sagt, mitt råd er å styre unna Paypal - om ikke for annet enn at de har svært dårlig forretningsetikk mot mindre aktører.
 

picxx

Well-Known Member
Paypal er en betalingsløsning, hverken noen kreditor eller debitor, så de skylder ingen penger, dog medmindre de har fryst din konto for ett eller annet.
Jeg har ved flere anledninger fått fryst min konto hos paypal, men etter å ha snakket med (faktisk, trivelig) support, som sitter i irland, har det alltid løst deg og kontoen har vært åpnet før jeg har fått lagt på røret.
Dog er det verdt å merke seg at det er uliderlig lett for en evt. konkurrent å "svarteliste" paypalkontoen din ved å f.eks. kopiere koden din og laste den opp på f.eks. X antall pornosider eller tilsvarende som paypal har en nulltoleranse ovenfor.
Da blir man fort sittende som svartepetter.
Det er jo også en del horrorstories når det gjelder paypal, men utifra egen erfaring er det ikke "farlig" å benytte paypal så lenge du driver etisk, relativt smått og ikke har all verdens med hevngjerrige konkurrenter rundt deg på bauger og kanter.

Jeg ville gått for paypal + klarna som betalingsløsning.
Det hyrer lenge.
Så kan man jo evt. legge til DIBS/direktebetaling når man synes tiden er inne :)
 
Topp