Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Betalte lenker ok likevel?

Driver å "undersøker" en konkurrent her, og det viser seg at de har haugevis av betalte lenker - ja, de ranker også temmelig greit. Er ikke dette slikt O' store G ikke er så begeistra for? Og det er ikke snakk om et par lenker, det er en ganske høy prosent, og mange av dem i directories (kommer ikke på det norske ordet).
 
Sist redigert:
Google misliker at man betaler for linker, og er ikke særlig glad i kataloger. Dette har du helt rett i, men det norske markedet er relativt lite, og det er ofte ikke veldig mye konkurranse på søkeord. Så om noen av konkurrentene driver med dette, bør du se på dette som en gylden mulighet til å slå dem. Det gjelder å få mer kvalitetsinnhold enn de har, og flere relevante linker. En god idee er å sjekke konkurrentene dine opp på majesticseo for å se hvor mange innlinker de egentlig har.
 
Som sagt ville jeg sjekket om hvor mange innlinker nettstedet har. Om alle de andre nettstedene gjør det samme, og du greier å skille deg ut i Google sine øyne er det positivt.
 

kaaregarnes

New Member
Det går helt fint å kjøpe oppføringer i kataloger, Da er det oppføringen der som er produktet. Men er mange som kjøper linker i "ute av kontekst". (ER naturlig at en katalogoppføring innholder en link, men ikke at en bunntekst har det)

Min erfaring er uansett at Google er veldig trege på dette, spesielt i små markeder osm Norge.
 
Topp