Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Bilder åpnes i egen "post"

metallian

Medlem
fiskebloggen min åpnes bildene i en egen "side" nå og ikke som et eget "bildevindu" slik det gjhør på de andre bloggene mine.

Kan ikke huske at jeg ahr endret innstillinger på dette, og jeg finne rikke en slik "knapp" i innstillinger heller-som vanlig er det sikkert et tilfelle av "ser ikke skogen for bare trær" så da håper jeg noen her kan si meg hvordan jeg får endret dette?
 

metallian

Medlem
Oki-når jeg ser på html-koden for bildene på innlegget ser første del slik ut på de nye postene:

[caption id="attachment_385" align="aligncenter" width="380"]<a href="http://fiskemoro.no/karpekjor-del-12-skyt-meg-skyt-meg-na/karpenattsept2012-020/" rel="attachment wp-att-385">

Og slik på de som gjør som jeg vil:

[caption id="attachment_340" align="aligncenter" width="300"]<a href="http://fiskemoro.no/wp-content/uploads/2012/08/IMAG0505.jpg">

Jeg må jo ha gjort et val et eller annet sted for dette men klarer ikke finne ut hvor...
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Når du setter inn bildet må du velge "Lenke url: Fil", i stedet for "vedleggsbeskrivelse" eller noe i den duren, før du trykker på "sett inn bilde". Det samme kan du gjøre i etterkant hvis du markerer bildet og trykker på det lille bildeikonet som kommer opp oppå bildet da (ved siden av "slette-ikonet").

For å gjøre dette en gang for alle kan du også gå inn på Fiskemoro Logg inn og finne linja som heter "image_default_link_type" - og sette inn "file" (mener jeg det er) der. Du kan fremdeles endre det for hvert bilde/fil, men nå vil "fil" stå som standard.
 

metallian

Medlem
Tror jeg fant ut av det nå, ene linken skal ha den "content/upload" urlen, det har den ikke. Forstår enda ikke hvorfor dette har endret seg men nå kan jeg ihvertfall styre det selv, takker for hjelp :)
 
Topp