Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Blogg i nettbutikk

Pingu

New Member
Hei. Jeg er relativt ny innen netthandel, og ser at et medlemskap i dette forumet kan være nyttig for meg. Vi startet i november 2011, og har det vel egentlig som hobby. :)
Lurer litt på om vi skal ha en blogg inne på butikken. Det forplikter jo med å holde den oppdatert, men vil tro at den kan være med å øke salget litt... Noen erfaringer/synspunkrer?
 

Tonny Kluften

Administrator
Det lønner seg definitivt å ha en blogg i nettbutikken.

For det første kan du holde kundene dine oppdatert med hva som er nytt i bransjen, nye varer osv.
For det andre så elsker Google nytt og relevant innhold, derfor vil du få mere besøk fra Googlesøk og dermed flere kunder.

Du behøver ikke å skrive hver dag, et par i uka er ok. Lag gjerne 10 poster på en gang som du autoposter over f.eks tre uker.
 

Pingu

New Member
Takk. Ser at en kan lære mye her. Mottakelig for tips og råd. Som sagt; nystarta, null erfaring..
Har heller ikke satset mye penger på dette. Starter smått, så får vi se hvor det ender. Fallhøyden blir ikke så stor på denne måten. Markedsfører oss kun via Facebooksiden vår, men skal prøve så smått med en annonse. -forsiktig der også. Vi er ikke særlig tøffe.:rolleyes:
 

Pingu

New Member
Prøvde ut dette i går. Laga et blogginnlegg, og lenka det opp på Facebook. Det trakk mange til siden og inn på det aktuelle produktet, men genererte lite salg. Vi sliter litt med konverteringa. Spørs om det er portoen som gjør det. Og nå signaliserer posten at de skal ha enda dårligere service også; lengre leveringstid og ingen levering på lørdager. Om andre næringer hadde gjort det, så hadde de gått dukken. Kun posten som kan annonsere med at servisen skal bli dårligere. Skal de ta knekken på oss?
 

JoachimO

Medlem
Regelmessighet er mye viktigere enn hyppighet på en blogg. Dvs, det er bedre at du legger ut 2 innlegg i uka, enn 3 innlegg på 3 dager, så en uke uten noe, et par nye innlegg, ny pause etc etc. du skjønner tegninga.

Får du plutselig et kick og har masse å skrive og mange innlegg, legg dem heller i kø for forsinket publisering, slik at bloggen får nytt innhold jevnlig, og besøkende vet når de kan forvente at det er kommet noe nytt.
 
Topp