Conta søker prosjektledere for programvareutvikling og innholdsnettsteder

hansson

Langveisfarende
Conta skal øke bemanningen med tre nye medarbeidere i Conta Utvikling AS som skal inngå i et nytt IT-team i Stavanger, der vi har en ansatt fra før.

Conta Utvikling leverer utvikling og drift av nettbaserte tjenester for alle Conta-tjenestene.

2 prosjektledere for programvareutvikling

Her søker vi to erfarne utviklere som kan være prosjektledere for programvareutvikling på vår egenutviklede plattform, basert på PHP/MySQL og Javascript/AngularJS/HTML/CSS.

Prosjektlederne skal koordinere programvareutvikling i to internasjonale web- og utviklingsteam. Hovedoppgavene blir å gå gjennom spesifikasjoner med produkteierne, følge opp at utviklerene har nok arbeid og forstår arbeidsoppgavene korrekt, samt kvalitetssikre all programvaren vi bygger.

Les hele stillingsannonsen på FINN

Teamleder web

Conta Utvikling AS søker en webteamleder med erfaring fra prosjektledelse som skal fungere som bindeledd mellom produkteierne og et lite team av webdesignere og skribenter.

Teamlederen får ansvaret for planlegging og gjennomføring av forskjellige nettsideprosjekter for alle konsernets selskaper, og skal også følge opp innholdsproduksjon, forbedringer og vedlikehold på alle våre nettsider.

Les hele stillingsannonsen på FINN


(I tillegg søker vi en supportmedarbeider ved Ålesund-kontoret, som bl.a. skal gi fag- og teknisk support til brukerne av Conta Faktura m.m. Les hele stillingsannonsen)

Noen som kjenner noen som kjenner noen?
 
Topp