Kjapp og trygg hosting for Wordpress

det var da som bare ...

fobart

New Member
jaha, nå har goggel straffet siten min og lagt den langt nede i søkebrønnen - det som før var plass nummer 6 er nå plass nummer 196, osv. - kult. skal vi se, hva kan jeg nå gjøre? ide 1: kopiere innholdet inn under et annet domene og legge en redirect (temp eller permanent?) i .htaccess i roten på den gamle. men alt må reindexeres og tar tid inntil neste robot-gjennomgang? kanskje bedre å være føre var (på en eller annen måte - ha en kopi-site som allerede er indexert men ikke operativ (hvis det går an)). spørsmål: er straffen livsvarig, ubetinget, betinget? vil den plutselig være tilbake (fra sandkassa?) eller er det bare å gi den opp (og dermed permanent redirect?), og et annet spørsmål - vil en redirect bare føre til at den nye siten også lettere blir straffet? erfaringer?

--
fubert

oppdatering:
la inn en redirect som ovenfor, og ser plutselig at adsensen er opp et par hundre prosent?? hva kan grunnen være? plutselig så mange klikk.. uansett dette var rart.
 
Sist redigert:

picxx

Well-Known Member
Er det en forholdsvis ny side?
I så fall er det veldig vanlig at du spretter opp på en høy plassering for så å bli trykt langt ned i "brønnen" i noen mnd. før du igjen kommer opp på en relevant plassering i googles SERP's.

Hva med heller å konsentrere seg om å lage bra innhold på siden, foreta noen relevante linkbytter og eller utvikle siden istedet for å legge så inn i hampen mye energi i å prøve alle "lure tips og triks" som tusener av andre gjør.

Jo bedre siden blir likt av brukerne av siden, jo bedre vil søkemotorene også like deg....slik er det bare.
 

fobart

New Member
er nok riktig det med innholdsbasert.

siten er flere år men la inn mye adsense i november i fjor.

hvis jeg fjerner en del av annonsene og skikker siten bedre, tar bort det verste, kanskje den kommer ut igjen av sandkassa? er det slik at googlegutta sitter der og sjekker siten med mellomrom mens den er i sandkassa? i tilfelle er det antaglig lurt å gjøre opprenskninger raskt mens siten har oppmerksomhet fra sandkassa. mulig det. for min del virker det som hele domenet er i sandkassa - urelaterte nøkkelord for siten er alle satt i skammekroken.
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
At du vil ligge i sandkassen (eller brønnen som dere sier) i noen måneder er nok bare om det er en engelsk side i en nisje med mye konkurranse. Norske sider varer sjeldent mer enn noen uker. Juiced.no var i sandkassen 2 ganger i løpet av 2-3 uker!
 
Unormalt mange klikk

Ser av oppdateringen din i første innlegget at du har fått unormalt mange klikk på Adsense-annonsene dine. Hvis du oppdager unormale aktiviteter i din favør, bør du sende en mail til Google og gjøre dem oppmerksom på dette. Hvis ikke du gir beskjed, kan klikkene blir oppfattet som et forsøk på å jukse. Du kan da risikere å bli utestengt fra Adsense, og det er lagt verre enn å leke i sandkassen.
 

webmoney

Søkemotoroptimist
Fobart: Et annet alternativ er å ikke gjøre noe som helst. Bare gi situasjonen to-tre-fire uker, og se om det ordner seg av seg sjøl.

Fremfor alt: Don't Panic!
(- Hitchhiker's Guide to the Galaxy)
 

fobart

New Member
ok, tar det med ro og ser hva som skjer.

det med klikkene var jo rart, rett etter at jeg gjorde en redirect, så enten er det fordi folk ville undersøke nye annonser pga ny site, eller (?) at goggleboys/adsense undersøker redirecten (kanskje litt for paranoid dette). uansett, har ikke klikket noe sjøl så det burde være i orden. kjedelig at google ikke gir noe informasjon, selv ikke i webmasters/ tjenesten. jaja, tjener ikke så veldig mye uansett, men etter sandkassa er inntekten minst halvert, antaglig 25% fra tidligere, vi får se. goggleboys har makt.. kan kanskje maile dem og spørre også hva som skjer.
 

fobart

New Member
liten oppdatering

plasseringene i google er tilbake som normalt. 4 dagers straff/ventetid, eller var dette et utslag av usynkroniserte servere, google-dans, at siten falt nesten ut av indexen?
uansett, takker for svar (og støtte:) fra webforumet.

fobart, miniSEO
 
Topp