Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Dritdårlig domene selges til sinnsyk høy pris.

Santo

Active Member
burde være kvaliteten på domenet som er mest avgjørende for hva man legger inn som bud - ikke når det er registrert sist...

Det er alltid lurt å gjøre litt research før man kjøper ett brukt domene.

Hva f.eks. om du kjøper et domene som tidligere har blitt brukt til svindelaktivitet?

Da vil du som ny eier av domenenavnet garantert få en del ubehagelige henvendelser, og det er ikke alltid like lett å forklare disse personene at du er en ny eier av domenenavnet og at du ikke har noe med tidligere geskjefter å gjøre.
 

picxx

Well-Known Member
5. Kjøp salg og byttehandel
5.1 Avsporing
Du skal ikke poengtere hvorfor du IKKE er intressert i hva trådstarter tilbyr. Ta det heller over PM eller bare hold kjeft.
I tråder hvor OP selger en tjeneste skal ikke andre tjenester annonseres av andre medlemmer. Start en ny tråd hvis du har noe å selge.
I tråder hvor OP selger en tjeneste skal ikke medlemmer kommentere unødvendig. Kommentarer som "Takk for tilbudet" og. lign. vil bli straffet.
Tråder som omhandler kjøp og salg MÅ inneholde informasjon om alle elementer som er viktige for salget og for prisen det forlanges eller tilbys. Hvis noe informasjon er hemmelig eller sensitiv skal dette opplyses om i tråden, det kan deretter opplyses til rette vedkommende på PM eller annen privat kommunikasjon.

https://www.webforumet.no/forum/nytt-fra-wf/1331-regler-forumet.html
 

picxx

Well-Known Member
Grunnet veldig mange henvendelser på lave sekssiffrede beløp er ikke domenet lenger til salgs. Jeg har bedre å bruke tiden min på!
 
Topp