E-bok, nettside og Facebook-side vurderes solgt

Skrev en liten bok om snekkering for en tid tilbake, men salget har ikke blitt det helt store. Har heller ikke gidda å gjort så veldig mye med det, så vurderer å selge hele greia og finne på noe annet. Har nok av ideer.

"Pakken" består av ei grei nettside, Face-side med i underkant av 800 likes, selvskrevet e-bok. Et minus med boka - det er en del av bildene jeg ikke har rettighetene til. Tanken var å skrive boka først og så ta bilder etterpå, og bildene som er i den nå skulle byttes ut med de jeg skulle ta sjøl. Så langt kom jeg aldri. Boka er på norsk og bildene ble hentet fra engelsk-språklige nettsider.

Nuhvel - https://www.facebook.com/Pallebord, http://pallebord.com/, boken kan man få tilsendt en kopi av på mail om man er interessert.

Aner ikke hva det kan være verdt, men hører gjerne hva dere tror om saka.
 

i-net

Medlem
Hvor mange salg har du ? Og i snitt hvor mange besøkende må du få, før du får ett salg? Vil vite om dette er noe som selger rett og slett.
 
Tja.. Ikke så innmari mange salg, altså. Har jo litt trafikk, men ikke all verden (har ikke gjort så veldig mye SEO, ligger så vidt jeg kan se som #2 for "pallebord"; sikkert flere andre søkeord som går an å optimalisere for), og etter trafikken og dømme er visst folk skeptisk til betalingsfunksjonen. Hadde vel lønnet seg å hatt Dibs eller noe. Merket en forbedring i dette når jeg bytta fra Paypal til Contentshelf/Stripe, men folk ser ut til å være litt skeptisk til engelske betalingssider.
 
Topp