Kjapp og trygg hosting for Wordpress

eCommerce Multistore

ptomter

Medlem
Jeg svergerer til Magentocommerce når det kommer til nettbutikk, og denne løsningen fungerer også supert med multistore løsning også. Enkel å sette opp og god og fyldig dokumentasjon. Alle moduler utviklet for norsk bruk er også tilgjengelig.
 

Rudi Thomassen

New Member
Mystore har denne uken nylig lansert en meget etterspurt funksjonalitet på plattformen.
Om du driver nettbutikk har du kanskje vurdert muligheten for å utvide med en eller flere butikker. Med en multistore-løsning fra oss, kan du administrere flere nettbutikker fra et og samme kontrollpanel på en enkel og fleksibel måte.

Har du for eksempel drømt om å opprette franchise-butikker? Eller har du et domene som passer utmerket for en spesiell produktkategori? Tenkt tanken på å selge dine produkter i et annet land/marked?

Mulighetene er mange! Vi er opptatt av at du skal ha mest mulig fleksibilitet i underbutikkene, samtidig som du nyter godt av fordelene som ligger i en multistore-løsning.

Litt mer info her:

http://apps.mystore.no/products/multistore
 

NettXpress

New Member
Med CS-Cart fra NettXpress har du også mulighet til å sette opp og administrere flere nettbutikker via ett felles adminpanel. Vår nettbutikkløsning er spesialdesignet for å gjøre multistore enkelt og fleksibelt. Du kan administrere alle dine nettbutikker fra ett enkelt adminpanel, og du har full kontroll over hver enkelt butikk. De forskjellige nettbutikkene kan behandles både uavhengig av hverandre eller slått sammen med delte produkter og ordre
 
Topp