Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Eiendomsmegler.no, Haugenbok.no, PhasoCal og Dizolve.

Ronald Kristensen

New Member
Netbooster presenterer fire nye kampanjer:

Eiendomsmegler.no – Innhent tilbud fra flere meglere


Salg av bolig er en av de største økonomiske beslutningene man gjør i livet. Derfor kan det være mye å hente på å orientere seg i eiendomsmeglermarkedet først. Hovedtjenesten til eiendomsmegler.no er en spisset anbudstjeneste hvor du kan innhente uforpliktende tilbud fra flere eiendomsmeglere nær deg, enten du er ute etter verdivurdering i forbindelse med refinansiering eller har konkrete planer om å selge boligen i nær fremtid. Eiendomsmeglerne vet at de konkurrerer om deg, og du kan være trygg på at du får det beste tilbudet.

Klikk her for å komme til kampanjen.

b


Haugenbok.no - Mammut salg

Netbooster er glad for å presentere haugenbok.no som annonsør. Nå er det Mammutsalg, årets største boksalg, og haugenbok.no har store rabatter på over 800 forskjellige titler. Haugenbok.no er Norges raskeste nettbokhandel, og har alt fra skjønnlitteratur, fagbøker og skolebøker til hobby & fritids-bøker og film.

Klikk her for å komme til kampanjen.

b


PhasoCal – Effektivt ned i vekt! Gratis prøvepakke

Gå raskt ned 5-6 kilo med Phasocal. PhasoCal blokkerer for at maten blir omdannet til fett, og sørger for at kroppen ikke får tilført kalorier. Bestill en gratis (89,- porto) prøvepakke, og få en gratis klokke, samt en Detox rensekur i tillegg. Netbooster kjører kampanjen med unik landing page og bannerpakke.

Klikk her for å komme til kampanjen.

b


Dizolve – Prøv Dizolve gratis og vinn tur til New York

Dizolve tøyvaskemiddel er en ny måte å vaske tøy på. Du river av 1 stripe og legger i såpeskuffen, og får rent og mykt tøy selv uten bruk av skyllemiddel. En vask med vanlig vaskemiddel veier ca. 40 gram. En vask med Dizolve veier under 3 gram. Dette sparer miljøet for unødvendig transport og avfall. Nå får brukeren prøve 24 vask med Dizolve gratis - alle som prøver er også med i trekningen av en tur for 2 til New York, til en verdi av 12.000 kroner!

Klikk her for å komme til kampanjen.

b


I tillegg er også Aftenpostens Påskenøtter 2016 ute (se egen tråd).
 
Sist redigert:
Topp