Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Enda en tilbakemeldingsmelding eh, melding

Etter et (selvpåført sådan) fatalt krasj på siden ingunns.no, vil jeg be dere enestående, suverene, fantastiske designere om hjelp.

Jeg benyttet sjansen til å få siden til å fremstå mer som jeg ønsket den skulle være, og har forsøkt å få alt til å dreie seg kun om temaet oppskrifter.

Synes dere siden er fin, så er det flott, men jeg håper dere kunne se på siden med "Jeg er på jakt etter oppskrifter" briller på. Med andre ord, brukervennlighet. Det er ikke så mange oppskrifter der enda, men vil ikke risikere å måtte endre bøtter og spann med innlegg før jeg har hamret brukeropplevelsen.

På forhånd, allertakknemligst tusen takk.
 

asleo

Member
Du har sikkert tenkt å gjøre det etter hvert, men om du ikke er oppmerksom på det, så har du mixed content med to grafiske elementer som lastes fra eksternt nettsted over vanlig http, slik at tilkoblingen til nettstedet ditt ikke blir "sikker". Det gjelder følgende to grafiske elementer som lastes på nettsiden:

http://good-food.cmsmasters.net/dem...od/theme-vars/theme-style/img/logo_retina.png

http://good-food.cmsmasters.net/dem...e-vars/theme-style/img/logo_footer_retina.png

Jeg vil anbefale at du enten sletter dem eller endrer dem til https. Jeg vet det ikke var dette du spurte om, men går utfra at alle tilbakemeldinger er velkomne. :)
 

Bjørnar

Gründer
https://ingunns.no/recipe/stekt-kjottpolse-og-kalstuing/ <-- du må få et nytt bilde til den, det der ser verken fristende eller delikat ut :)

Tabellen her: https://ingunns.no/last-ned-oppskrifter/

Den bør du kunne designe _litt_ vakrere enn det - blant annet ved å kutte blåfargen (eller endre til annen farge som matcher fargetemaet). Knappen er også litt voldsom. Sorteringsknapp kun på navn, resten er ikke nødvendig å sortere (for det gir ikke mening). Jeg savner forøvrig et filter, hvor man selv kan søke i tabellen. Her er WP-table reloaded (det heter muligens TablePress nå?) et OK plugin for tabeller i WP.
 

Dantello

New Member
Tok en rask titt på siden, her er et par kjappe tips for forbedring:

1. Skaler ned bildene: Flere av bildene er alt for store og får ikke plass på skjermen, i tillegg er noen av dem av lav kvalitet. Mindre bilder vil gjøre dem klarere + man slipper å scrolle ned siden bare for å se hele bildet.

2. Legg til bilder for alle oppskrifter: http://prntscr.com/tqq17b

3. Det ser ut til at du har en testside under "oppskrifter": http://prntscr.com/tqq1h1 som er helt tom når man klikker inn på den.
 
Topp