Endre leverandør av nettbutikk

En tråd i 'Nettbutikk' startet av Gatelys, 1 Okt 2017.

 1. Gatelys Member

  Innlegg:
  65
  Hei.

  Har i dag en nettbutikk på OpenCart-plattform, men lurer på å endre til Shopify eller SquareSpace p.g.a design og andre muligheter.

  Noen som har en formening om det er lurt basert på f.eks SEO ?
   
 2. xdex

  xdex Medlem

  Innlegg:
  1.535
  Hvis trekkplasteret er "design" blir jeg litt skremt. Hvilken plattform du velger, skal ikke være avgjørende som en design-prosess. Alle gode løsninger, har uendelige valg når det kommer til design. En seriøs aktør vil alltid kunne skreddersy eller tilpasse en løsning etter dine behov. Det kokes vel ned til prisen, og løsninger i forhold til ekspansjon i fremtiden. Når du velger en løsning bør du tenke på muligheter som å vokse, tilpasse og unike løsninger.

  Når det er sagt, squarespace har blitt bedre på SEO fronten, men ett kjapt google søk viser også at det er svært delte meninger om dette. Skulle jeg startet en nettbutikk i dag, ville jeg personlig valgt en løsning som f.eks. woocommerce eller magento. Bruk ett design som passer deg, og du har ett hav av ulike plugins som kan hjelpe deg i fremtiden.

  Hvis du likevel står mellom shopify eller squarespace, https://www.stylefactoryproductions.com/blog/shopify-vs-squarespace
   
  ptomter, thomasstr og Tonny Kluften liker dette.
 3. KIA Medlem

  Innlegg:
  332
  Hvordan kan du importere produkter samt bilder fra OpenCart til Woocommerce eller til andre plattformer?
   
 4. Gatelys Member

  Innlegg:
  65
  Må i såfall sette butikken opp på nytt.
   
 5. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.888

Del denne siden