Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Epostliste til bedrifter

Men tror nok Høyre heller valgte å kjøpe lister, tror det er flere firmaer som tilbyr dette. Er litt begrensninger på den fra Fastinfo.

Her er et firma som tilbyr dette: Inform - Adresselister og målgrupper, bedriftsnmarkedet men er flere. Man kan også kjøpe tilgang til brreg.no selv tror jeg

Glemte faktisk Sandberg - Bring Dialogue så endret innlegget og la inn den også. De har i alle fall vært i bransjen lenge.
 
Sist redigert:
Denne ser jo flott ut, men tar de virkelig med eposter til alle bedrifter? Prøvde noen importeringer og det var overraskende lite eposter som ble med. Synes det er rart at flere bedrifter har oppgitt nettside adresser, enn eposter.

Fastinfo er flott nok det. Men nei, de henter vel kun ut informasjonen fra Brønnøysund og der har jo ikke alle firmaer lagt inn all informasjon.Så skal man ha en bedre løsning må man nok velge å betale noen. Da får man lister som er bearbeidet i ettertid, vasket osv.
 
U

Uregistrert

Guest
E-postdatabaser

Brønnøysundregisteret er veldig dyrt. Fra 1 krone per oppføring. Ellers tilbyr ravninfo.no og anomark.com informasjon fra Brønnøysundregisteret. Flere?
 
U

Uregistrert

Guest
Brønnøysundregisteret er veldig dyrt. Fra 1 krone per oppføring. Ellers tilbyr ravninfo.no og anomark.com informasjon fra Brønnøysundregisteret. Flere?

ravninfo er et abb som koster 8400 kroner i året... slitsomme selgere og vanskelig og si opp avtalen. anomark.com har jeg ikke hørt om før...
 
U

Uregistrert

Guest
Fy f..

Totalbestanden fra Enhets- og Foretaksregisteret koster 20 000,-. Her får du e-postadresser.

Herre, så dyrt! Hva i all verden er det vi betaler skatt for om ALLE statlige tjenester skal koste ektra? Anomark.com tar forresten 2500 kroner.
 

RoySynlighet

InternetMarketer
jeg har alle mails hos fastinfo i en fil 183.426 stk (duplicates removed) , ellers så fikk jeg denne mailen fra Proff Forvalt

"Forvalt Pluss er vår mest avanserte versjon som gir ett fullstendig og oppdatert bilde av det / de foretak du søker med mulighet for å kredittvurdere, overvåke og hente ut rapporter og eksportere uttrekk og lister til Excel. I tillegg kan du sjekke en persons ulike verv i næringslivet og evt. avdekke engasjement i tidligere konkurser etc.

Ved utløp vil det ikke være noen form for binding eller automatisk fornyelse, du som bruker står da fritt til selv å velge om du ønsker videreføring."

Vi er nå inne i sluttfasen av vår kampanjeperiode der vi tilbyr våre prøvepassord-brukere full tilgang til tjenesten ( Forvalt Pluss ) i 6 måneder for kun kr. 1990,- eks.mva.

Tjenesten inneholder en komplett og oppdatert oversikt over samtlige foretak, enheter og underavdelinger som er registrert i Brønnøysundregisteret. Proff forvalt er godkjent distributør for Brønnøysundregisteret og innehar de nødvendige konsesjoner.
 

RoySynlighet

InternetMarketer
Listen min er nå oppdatert til 183.924 stk mails og bedriftsnavn, den er et resultat av 3 måneders arbeid.

Tonny og flere andre har valgt å få sendt over listen allerede.

kr 500,- for alle mails, og kr 100,- for et valgfritt fylke.

Send meg mail på roy.rostbo@gmail.com
 
Sist redigert av en moderator:

mflens84

New Member
epostlister

på fastinfo.no

hvordan bruker man dette da??! Er i gang og skal lage og sende ut reklame / nyhetsbrev...og trenger adresserlister som er vasket om noen har noe sånt til salgs-?!
 

RoySynlighet

InternetMarketer
Hei

Spørs hva du mener:

1. du kan sende til post@ info@ kundeservice@ osv helt lovlig ifg markedsføringsloven.
2. hvis du vil at bedriften tidligere har meldt seg på et nyhetsbrev, så er dette veldig vanskelig å få tak i.


Roy

på fastinfo.no

hvordan bruker man dette da??! Er i gang og skal lage og sende ut reklame / nyhetsbrev...og trenger adresserlister som er vasket om noen har noe sånt til salgs-?!
 

tischulstad

New Member
For de som er vil ha mer oppdatert informasjon enn det som ligger inne i Fastinfo, har vi lansert et nytt kommersielt prospekteringsverktøy, med mye bedre brukervennlighet og ikke minst bedre datakvalitet. Fastinfo blir, som dere sikkert har konstatert, ikke oppdatert lenger. Det var vi om utviklet og driftet Fastinfo i sin tid.

I Join.no kan dere enkelt gjøre utvalg basert på bransje, geografi, selskapsform, økonomiske parametre, registret epost, telefon +++ og lage små, målrettede, og ikke minst ferske lister for lønnsomme og treffende kampanjer. Prøv å regne på hvordan 1 % kontra 3 % brev i retur påvirker lønnsomheten på en DM-kampanje, så blir viktigheten av ferske lister ganske tydelig :)

Er forøvrig bare sånn passe fornøyd med at listene fra Fastinfo selges uhemmet videre. Men dersom noen er villige til å bruke tid og penger på å gjøre aktiviteter basert på flere år gammel info som i tillegg ligger gratis på nett, så vær så god.

Join.no kan testes ut gratis i to dager og vi er svært interessert i tilbakemeldinger fra dere om jobber profesjonelt med salg og markedsføring.

--
Tor Inge Schulstad
Join Software Ltd.
 
Topp