Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Etikk, gull og filosofi.

OldHP

Medlem
Alkymistene trodde at man kunne lage gull med urin. Ironien er at man kan lage det med sunne stoffer, ikke gift. Mer om det nedenfor..

Vikingene var engler. Ikke handlingene. Men de. Fordi en slange vil aldri vise seg. I religioner sier de at man må se ting enkelt. Hele verden er lagd av galskap, tyngdekraftens søvn som fører til fotosyntese. Det samme gjelder britene, grekerne og tyskerne. Roten til alt vondt er fotosyntese og den første fotosyntesen skjedde i himmelen fra Den Første, for så at asiatere ble født uten dems vilje og styrt i det, da det var den første sivilisasjonen med profetier, magi og galskap. Hvem ville solgt sin sjel for å vinne verden, men miste den under prosessen? - Jesus. Krishna også trodde at sjelen kunne dø, men månen når den ikke synes er der fortsatt. Når et tre selger seg og så dør det når det ikke har mer sjel, mao. vann og gift, men vannet går tilbake til himmelen etterpå i form av damp som er skjult. Giften gjør ikke det som er sjelen, men paranormalitetens begrensninger får Jesus til å virke som en taper da han går kontra "hver dag har nok med si møde, konsentrer dere om idag" og profeterer.

"The demons always attached in the fruits of their labour." - Krishna. "Gi, uten å forvent noe tilbake." - Jesus

Kjærlighet er en illusion under troen på en Gud av godhet. Så de går kontra enkelthet. Når man elsker så sender man ut demoner som et tre som tror det elsker men som ødla meg psykisk. Så når en frukt detter ned fra stammen i "kjærlighetens" navn ved å frigjøre det så blandes stoffene med varmen og lager gull, som urinen vår som varmes i veskeform og som fryses. når Den Galaktiske Kroppen ender varmeforbrenning i vintertid.

Spørsmålet er; Hvem skal få makten? Eldrehjemmet eller de afrikanske barna?
 

zapotek

Medlem
I was on my face. I heard the count from one to 10. I kept telling myself that I had to get up, but I couldn't move. I couldn't make myself move. It was the strangest feeling.
 

OldHP

Medlem
I was on my face. I heard the count from one to 10. I kept telling myself that I had to get up, but I couldn't move. I couldn't make myself move. It was the strangest feeling.

Lys er sannhet. Den penetrerer ikke vann for lys og hvitt er blindhet, vann penetrerer vann.
 
Sist redigert:

peterandrej

pensjonert moderator
Det som er litt festlig med ting som gull er at det faktisk stammer fra store stjerners voldsomme død. Gull er faktisk stjernestøv, i likhet med absolutt alle stoffer kroppene våre består av.

Noe å tenke på neste gang du kikker opp mot himmelen? :)
 
Topp