Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Får ikke midtstilt alle elementer på en side

Dag Frogner

Supermedlem
Sjekk ut denne siden: Referanser ? flashbanner.no

Prøver å få alt midtstilt, men den nederste banneren vil bare ikke gjøre som jeg sier.
Det er jo flere div`s her, som f.eks entry, featured col-full feat-blog og feat-post, men uansett hva jeg prøver på, får jeg ikke alt til å midtstille seg.

Vil kun ha midtstilt på denne siden og ikke alle andre, så derfor kan jo f.eks ikke entry endres på, siden dette også vil endre alle andre sider.

Noen som har noen glupe forslag? :)
 

Nutz

Med lem
Sjekk paddingen, -du prøver virkelig å presse 10 kilo poteter i en 5-kilo's sekk..
.featured .feat-post
 

Jannis

Medlem
Her blir bredden din satt til 920px.
Kode:
.featured.feat-blog .feat-post {
padding-top:30px;
width:920px;
}
Flashen er for bred, så den kan ikke midtstille seg. Hvis du absolutt vil ha diven så smal, og absolutt vil ha flashen der, prøv dette:
Kode:
#swfobj_4 {
position:relative;
right:13px;
}
 

Dag Frogner

Supermedlem
Jeg vet at flashen er for bred siden den er 960 og bredden på feat-post er 920, men som jeg har sagt flere ganger, har jeg prøvd mange forskjellige løsninger, men klarer ikke å midtstille helt.

Løsningen din fungerer helt sikkert Jannis, men hadde vært veldig greit å slippe å redigere dette manuelt for hver gang jeg legger inn en ny banner. Det må da være en måte som gjør at jeg kan midtstille alle elementer på den siden? :)
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Problemet er at du har padding 33px til venstre og høyre på feat-post.

følgende løser problemet:

.featured.feat-blog .feat-post {
margin:0 auto;
padding:30px 0 0;
width:960px;
}

på linje 44 i custom.css
 

Dag Frogner

Supermedlem
Har fått et nytt problem her nå. Har lagt inn en referanse som er 980px bred. Satt derfor width:1000px; istedet for 960; som det var i løsningen over.

Problemet nå er at all skriften på sidene blir skviset helt inn i venstresiden.

Hvordan kan jeg få inn et lite mellomrom mellom venstresiden og innholdet?
 

selbekk

Medlem
Uten å ha sett altfor nøye på koden din, så må du legge til en padding på container-boksen din. Hver gang du endrer noe i CSSen din for å tilrettelegge for én side, vil den mest sannsynlig (om du ikke legger til en ekstra ID som du kan style spesielt) påvirke resten av siden din også.
 

selbekk

Medlem
Kopiér Page.php filen din og kall den nye kopien referanser.php. I toppen av denne siden slenger du inn denne kommentar-blokken:

PHP:
<?php
/*
   Template Name: Referanser
*/
?>

Så legger du til en ekstra class i containeren din (den som rammer inn innholdet ditt), og i den klassen (som du for eksempel kan kalle 'referanser') kan du endre bredden til 1000px, så här:
Kode:
.referanser { width: 1000px; padding: 0; }

og fjerne endringene du gjorde i den originale klassen din (container-klassen din) tilbake til den originale bredden.

For at dette skal begynne å funke helt automagisk av seg selv, må du så gå inn på wp-admin delen din og sette "Page Template" på Referanser-siden din til "Referanser" (som plutselig dukket opp som valg).

Tada.
 

selbekk

Medlem
se om templaten din faktisk blir valgt, sleng inn en kommentar i template filen din (en html-kommentar) og se om du finner den i kilden når du ser siden din i en nettleser.

Om den ikke leser den inn, så sjekk at den står valgt i administrasjonspanelet, og hvis ikke, velg det og husk å lagre. Om den leses inn, burde kommentaren din dukke opp, og derimot også endringene dine.

Litt vanskelig å hjelpe deg ytterlige hvis det eneste jeg får vite er at du ikke får det helt til ;-) Sjekk PM for en julegave!
 
Topp