Kjapp og trygg hosting for Wordpress

For gamle travere i gamet - første nettside

rune69

Gjerrigknarken sjøl
Medlem av ledelsen
Denne sommeren er det 15 år siden jeg var med på å starte Gjerrigknark.com - med freidig og ungdommelig mot. I dag er jeg en feit, frekk og ferdig middelaldrende sjel, men nettsiden lever i beste velgående.

Er det andre WF-ere som har "steingamle" nettsider fortsatt i live? Hvilke?
 

Bjørnar

Gründer
Oh, det skulle jeg ønske jeg hadde. Jeg feirer i år 17 år med mitt første selskap på nett, så det begynner jo å bli en stund siden. Mye vann har rent gjennom elva siden den gang, det er i alle fall helt sikkert!
 

Ole Avranden

utvandret
De første prosjektene er heldigvis avlivet, men Danmarkstur.no har snart 10 årsjubileum. Det har skjedd en del siden den så dagens lys 12. april 2006, som et reinspikka "made-for-tradedoubler" prosjekt.

Første nettstedet jeg lagde (3. juni 2002) var en humorside - som omtrent 90% av alle nettsteder var på den tiden. Enten frivillig eller ufrivillig.
Nettstedet var skikkelig high-tech, laget med frames og hentet gedigne klikk-inntekter. Noen dager var det oppe i flere kroner. Det var tider det...
 

gano

Medlem
Tiden går fort. Måtte bytte avatar:) Har ikke vært så veldig aktiv her, men har vel vært medlem omtrent fra da forumet startet. Storbytur.no har 10-års jubileum neste år og keyweb.no er litt eldre. Lurer på hvordan forumet er om 20 år? Håper i hvert fall at jeg driver på med det samme, og kan titte innom i ny og ne.
 

Britta

stoffdronning
I begynnelsen av 2002 startet jeg å blogge før det het å blogge :) Den nettsiden har hatt flere transformasjoner fra html-oppsett via et ekstern blogsystem, enda noe jeg ikke husker til det ble Wordpress for noen år siden.
Ikke såå mye jeg skriver der, mangler rett og slett tid.
 

Sjefskoder

Sjefskoder
Ahh.. denne tråden bringer tilbake mange gamle minner fra tiden på gutterommet..

Den gang jeg begynte med dette tullet, som guttevalp, hadde vi ikke internett..
Skulle man dele sine verk så måtte dette gjøres via kassetter eller disketter (5.25'')..
Man sendte dette rundt til nerde-venner og ukjente med post over hele verden...

Min første ''demo'', som det het den gang, var noe harry-greier med masse tekst og litt bevegelige ''strek-figurer'' og logoen til tv-serien ''V''..
Alt kodet i hardbarket spagetti-koding(Basic) på en Commodore vic20...

Dette var vel en gang i 1986-87, tenker jeg..

Etterhvert begynte jeg å ''samarbeide'' med noen andre geeks og vi kalte oss ''TNC''- (The New Crew) hvor vi begynte å ''bryte'' grenser ved å legge til musikk og lyd til våre ''demoes'' med midi-filer, bevegelige bilder og blinkende tekst i hele åtte(8) farger!! banebrytende! :p

Vår største inspirasjon var 1001-crew, husker jeg.. ahh, for noen minner..

Alle disse ''demoene'' er nok desverre borte, men herremin å artig det var..
 

Stoppet

Banned
Syntax error :eek:
 

zapotek

Medlem
Ahh.. denne tråden bringer tilbake mange gamle minner fra tiden på gutterommet..

Den gang jeg begynte med dette tullet, som guttevalp, hadde vi ikke internett..
Skulle man dele sine verk så måtte dette gjøres via kassetter eller disketter (5.25'')..
Man sendte dette rundt til nerde-venner og ukjente med post over hele verden...

Hehe Xcopy for the win!

Litt nostalgi:

 

Grunder82

Medlem
Har nevnt denne før - https://web.archive.org/web/20100409003331/http://home.no/cashdoubler/

En av mine mange fiaskoer, fikk inspirasjon etter å ha sett i avisen en som tjente penger på Internett som var helt uhørt den gangen. Nettsiden det ble omtalt i avisen var https://web.archive.org/web/20060423022828/http://www.free2com.com/.Jeg fikk god inspirasjon derfra og fra Grunderen.no som var nok til å fortsette. Drømmen var selvsagt å leve av affiliate inntekter, noe som jeg klarte etter 1 år med inntekt fra Tradedoubler. Solgte mye linser og blekkpatroner samt flyreiser og hotell.

Alle lagde nettsider om hvordan tjene penger på Internett den gangen :) get paid to surf, get paid to read etc, latterlig når man tenker på det nå:). Jeg fant raskt ut at i den nisjen var det lite å hente. Prøvde meg derfor i andre nisjer og til slutt med denne https://web.archive.org/web/20040623051714/http://www.home.no/byggpc/ som var den første suksessen. Solgte datakomponenter gjennom MPX, konverteringen var helt enorm (30%) og det ble en liten sum til tross for at provisjonen var 3% :). Dersom sistnevnte hadde vært en fiasko så hadde jeg nok drevet med noe annet i dag, ettersom jeg var på kanten til å gi opp.
 

erlsae

Medlem
Kom ved en tilfeldighet etter litt googling innom nuFFe.net! Husker denne siden som i går (hvorfor vet jeg ikke). Det garantert 10 år siden jeg var innom den sist. Og den ser helt lik ut! http://nuffe.net/
 
Topp