Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Forslag til noe bra online-spill

6Q6

Medlem
Har dere noen gode forslag til noe BRA online-spill?

takker:D
 
Sist redigert av en moderator:

Boo

Medlem
hadde vært en fordel å nevnt iallefall hva slags spill kategori du liker, ellers kan man like så godt nevne alle spill som har online funksjon, for det er alltid noen som liker "det" spillet ;)
 

zapotek

Medlem
Helskikk SKrud! Dette skulle du hatt minus ryktepoeng for! Kasta bort en halvtime på det Dogfight spillet jeg nå ;)
 

zapotek

Medlem
Så og si alle slike norske spillsider består utelukkende av "embedde'de" (Norsk ord?? innpakka??? hehe) spill, eller de har lasta ned flashfilene og lagt dem på sin server. Du får også kjøpt hele ferdige arcadepakker fra utenlandske nettsteder som inneholder flust av spill og alt du trenger for å drive en slik side (koster ikke mange dollar heller, og du slipper all reklamen du får med spillene ellers).
 

sKrud

Meget sliten student
Litt OT..
Den største av de som tilbyr spill som du kan ha på siden din er MochiAds, disse gir deg mulighet til å ha topplister og tjene penger på reklamen som er når spillet laster. De betaler ikke kjempe bra, men har du godt volum på sidene dine så kan det bli litt av dette også:)

Ellers må du bare se etter spill som sidene legger ut til nedlastning slik at webmastere kan bruke dem. Du må da ikke fjerne eller endre -swf filene.

Ved bruk av MochiAds kan du dessuten få spillene automatisk på din siden, men du bare skrive teksten selv (unikt innhold..)..

Lykke til.
 

Gaasehud

Medlem
Har du spilt et flashspill vil SWF-fila ligge i internettfilene. Så det er jo egentlig bqre å ta den fila, og vise den på din egen side med f.eks. SWFobject.
 
Topp