Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Gratis webinar om spamming, og hvordan du kan bruke spam til å bygge ditt brand

Hei! Dette er en melding om et webinar jeg tenkte å arrangere om nye teknikker innen spamming. Vårt motto er at selv om det er mye spam på nettet idag, kan det alltids bli mer :)

Spam er masseutsendelse av verdiløs informasjon. Informasjon gjennom rå kvantitet og mengde, uten at man trenger å bruke tid på kvalitessikring.

Vår visjon er å ta spam til et nytt nivå: Utvikle en maskin som sender ut, fra et nesten uendelig antall fiktive epostadresser, informasjon i enorme mengder sprutende ut over hele internett. Vi mener at all informasjon er likeverdig, fordi det uansett bare er kombinasjoner av de samme gamle symbolene.

En ressurs for din bedrift er å sende ut mer informasjon enn dine konkurrenter, og på denne måten bli lagt merke til. Folk har en instinktiv respekt for "brute force", og hvis de ser så mye informasjon at de ikke får tid til å lese gjennom det, regner de med at du kan dine ting og har mye arbeid bak.

Og tenk deg en verden der alle bedrifter følger denne prosydyren! Det kommer til å være så mye informasjon, i et sånt omfang og mengde og hastighet, at folk kommer til å bli helt overveldet. Internett kommer til å våkne til å bli så livlig at vi sitter foran skjermen dagen lang med et bredt flir, og en herlig forundring over all den meningsløse informasjonen foran oss. Fordi i det meningsløse ligger den sanne meningen: Den vi skaper selv. Og vi skaper den med mest liv og morro når informasjonen renner nedover skjermene i et sånt tempo og et sånt omfang at vi til slutt nærmest opplever en slags intellektuell orgasme.

Temaene som skal tas opp i webinaret er:

* Hvor mange onlineidentiteter kan du ha samtidig, og hvor mye informasjon kan sendes ut fra hver av dem

* Hvordan du kan bruke copy-paste funksjonen til å produsere enorme mengder informasjon på kort tid, som deretter kan sende det ut i alle retninger.

* Hvordan du kan flette inn nøkkelord som "you", "good", "sexy", "great" og "wonderful" overalt i teksten, sammen med brandnavnet ditt, og hvordan den rene råe mengden positive assosiasjoner dette skaper fornundet med brandet ditt, får mottakeren til å innse at brandet ditt må være "top of the pops".

* Hvordan reproduksjon av annen god informasjon kan legges inn i ett eneste gigantdokument, som deretter kan sendes ut i alle retninger.

* Hvordan du kan fylle veggene på alle slags forumer, kommentarfelter og blogger med enorme mengder positiv informasjon om brandet ditt, gjennom random kombinasjoner av brandet og bestemte positive ord, og på den måten skape et inntrykk over hele internett av hvor bra brandet ditt er, fordi alt annet settes i skyggen av den råe mengden informasjon du klarer å produsere.

* Hvordan du enkelt kan lage maler for eposter på lengde med tykke bøker, som grundig understreker hvor bra brandet ditt er gjennom tilfeldige kombinasjoner av positivt ladede ord, som så kan sendes ut i stort omfang til key targets. Og hvordan du bokstavelig talt kan bombaredere dem med informasjon hver eneste dag, mange ganger i minuttet, inntil de til slutt regignerer og må anerkjenne: "Dette brandet er veldig veldig bra".

* Systemer for masseutsendelse av informasjon, som synkronisere flere ulike masseutsendelsessystemer på måter som gjør din egen internett-terminal til en supernova av informasjonsutsendelse som forteller så mye bra om ditt brand at selv regjeringen kommer til å opprette en egen komite for deg.

* Hvordan ren rå mengde og hastighet på informasjonsutsendelsene kan gjøre deg til president i USA og kanskje også europa, russland og asia, fordi alle til slutt må innse at ditt brand er så fantastisk bra at ingenting kunne tenkes å være noe bedre.

* Eksklusiv deltagelse i en privat "internettcommunity of emerging superspammers" gruppe der alle deltagerne sender hverandre enorme mengder informasjon og absorberer så mye som mulig, for å venne seg til en informasjonshåndtering på et helt annet nivå enn det vanlige.

* Arbeid mot et langsiktig mål om et "information superroom" der man kan gå inn og oppleve enorme mengder informasjon strømme inn fra både vegger og gulv og tak i et sånt omfang og en sånn ufattelig hastighet at man opphøyes til et toalt annet bevissthetsnivå.

For alle som er interesserte, er det bare å melde seg på i denne tråden :)

PS: I denne tråden kan du spamme så mye du vil, og legge ut hvilken som helst informasjon du vil, for her er det rå informasjonskvantitet som gjelder :D
 
Topp