Kjapp og trygg hosting for Wordpress

GUD har lagd en plugin - Wordpress

xdex

Medlem
det "eneste" denne hjelper mot, som også er helt greit, er å gjemme deg for crawlers etc, eller for folk som ofte bruker google "inurl" opplegg, for å finne flere wordpress sider. Ville du vært fornøyd med 30% bedre laste-hastighet på siden din? Hvorfor da ikke være fornøyd med 30% bedre "gjemt" wordpress side, hvis det er det som er målet ditt.

Husker moods of norway brukte WP en lang stund, ligna ikke i det hele tatt på en wordpress side. Det blir hva du selv lager, og legger opp til.

Alle som bruker wordpress vet uansett, at de er like mye utsatt som alle andre open source prosjekter, hvis ikke mer, pga popularitet.

Når det er sagt, så er det noen enkle regler som gjelder i forhold til sikkerhet. Slutt å bruk ukjente plugins, eller bruk plugins for å gjøre enkle ting (som å skifte bakgrunn i body). Legg inn login attempts, for å slippe brute-force attacks etc. Du kan også sette opp overvåking, som sjekker om en eller flere prøver å fiske informasjon via URL, eller har tilgang til "ukjente" deler av siden din.
 
Sist redigert:
Topp