Har du prøvd TNX.net??

En tråd i 'Lenke-strategi' startet av sKrud, 18 Okt 2007.

 1. sKrud

  sKrud Meget sliten student

  Innlegg:
  1.627
  Det tar et par dager å få en kampanje godkjent.. min første kampanje tok bare et par timer, med de kampanjene jeg la inn på fredagskveld ble først godkjent i dag..

  Hva er din bruker ID da Dre_C ? Evt. om du ikke har fått bonusen din..;) Må legges til manuelt ser du..

  Dette gjelder alle, så om du ikke har signet opp ennå ( kan man si det?) så bør dere gjøre det nå, en bonus på 5000 poeng, tilsvarer 5000 linker!! Helt gratis!!
   
  Sist redigert: 22 Okt 2007
 2. sKrud

  sKrud Meget sliten student

  Innlegg:
  1.627
  En liten oppdatering:

  Ser ut til at Tnx.net fungere som bare det! Har nå i overkant av 3000 linker på under en uke til en latterlig lav pris.. Å har også lag til deres link enhet på en av mine sider,denne sider skraper sammen nok poeng i løpet av en mnd til at jeg kan ha ute omlag 10 000 linker fra nå av..Å det helt gratis!

  Så for dere som ennå ikke har registrert dere er det bare å teste ut!

  Det som registrer seg må gjerne poste deres bruker ID i denne posten eller sende den på PM til meg, så får du 5000 poeng i bonus!
   
 3. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.969
  En ting jeg har glemt å spørre om. Vet du om de samme linkene vil vare lenge? Hvis man har 3000 lenker inn hele tiden så hjelper ikke det hvis det hele tiden skifter hvilke nettsteder lenkene kommer fra.
   
 4. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
  Har testa de litt på en side. Opplegget deres er ikke det verste jeg har sett, men langt fra det beste heller.
  Ville heller ha tatt en titt på Receive Links som jeg har veldig god erfaring med (link i signaturen min). Hva jeg likte med TNX er at de tillater omkringliggende tekst. Utplasseringsopplegget deres er noe av det dårligste jeg har sett. Forvirrende er et mildt uttrykk i så måte.

  Det faktuma at Matt Cutts har nevnt TNX spesifikt i bloggen sin er kanskje heller ikke så bra -for de som er mer engstelige av seg da..
   
 5. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.969
  Det vil si sånne som meg som har tro på at Google klarer å gjennomføre en del av det de ønsker.
   
 6. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
  Matt Cutts har også snakket om DP sitt co-op opplegg. Det har ikke hindret de i å komme opp i mer enn 20.000 nettsteder som deltar i linkbyttet deres. Alt er relativt selvsagt, men Google har så langt ikke klart å komme frem til en algoritme for å ta drepen på linkbytter - direkte eller indirekte.
   
 7. sKrud

  sKrud Meget sliten student

  Innlegg:
  1.627
  Til nå virker det som om det eneste som skjer er at Google straffer de som tilbyr denne typen tjenester da.. Vet du hvordan Google stiller seg til Text link ads da?

  Forrestn..er det noen som har den linken til det foredraget med Cutts? Mener den lå her inne, men fant ikke linken..:/
   
 8. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
  Jeg mener at TLA ble banner fra Google for en stund siden, men jeg husker ikke sikkert hvordan det ligger an. Men, denne siden har da TLA kjørende uten at det har påvirket rankingene noe videre etter hva jeg har sett, så det er ikke så godt å si.

  Vi tar alle våre sjangser. Så det handler mye om å stole på hva magefølelsen sier. Personlig ville jeg aldri kjøpt lenker gjennom TLA - men så har jeg heller aldri kjøpt en lenke i mitt liv..
   

Del denne siden