Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Har hovedside PR noe å si når det kommer til subpage ranking?

muffins

Medlem
Kan ta et eksempel. En side ligger i SERP med en subpage med PR 2, mens hovedsiden til nettstedet har PR på 6. Har hovedside PR'en noe invirkning på hvordan subpagen ranker, eller er det bare subpage PR'en som har noe å si?
 

picxx

Well-Known Member
PR har ikke noe å si på ranking i SERP's ... punktum.
 

muffins

Medlem
Selvfølgelig er det også en del andre faktorer som spiller inn, men har hovedside PR'en noe å si i det hele tatt når det er subpage som ranker?
 

picxx

Well-Known Member
PR spiller nok inn på SERP, men som en av maaaange faktorer.

Mulig det spiller inn en pitte bitte liten rolle i googles SERP, men i såfall så lite at det er umulig å faktisk avgjøre om den spiller inn eller ikke, for det finnes null dokumentasjon på at PR i det hele tatt har noen innvirkning på SERP's. I andre søkemotorer har jo PR null trille å si, da dette er et google leketøy.
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
PR fra forsiden sprer seg på undersidene som blir lenket på forsiden. Det er da selvfølgelig viktig at om du ønsker en underside skal rankerer bra, så må den lenkes fra forsiden om den er ansett som en veldig sterk side i Google. En PR 6 side vil da anses som veldig sterk, spesielt om det er norske sider det er snakk om.

Les litt mer om SERP og PR her: PageRank (PR) og rankeringer - noe sammenheng der? | Webforumet.no Blogg
 
Topp