Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Haster! Erstatte 1300 rabattkoder

n0stra

Medlem
Har en situasjon hvor en partner har generert 1300 koder og sendt ut til kunder uten å si ifra først. Vår plan vår å genere disse kodene direkte selv, noe vi allerede hadde gjort. Nå må jeg inn og erstatte de 1300 vi har laget med de 1300 de har laget.

Spørsmålet er jo da selvsagt, hvordan pokker gjør jeg dette enklest mulig?

Vi benytter en egen tabell i sql databasen til siden kalt ugiftcert_cert. Denne igjen har flere felt, blant annet cert_number som består av varchar opp til 40.

Hadde håpet på en kjapp kommando som kunne benytte en liste (csv/xml) som søkeutgangspunkt (liste med de eksisterende kodene) og en annen som igjen erstatter disse (de nye kodene).
 

Nutz

Med lem
Det skal ikke være stor sak å importere dette via phpMyadmin..
Du trenger strengt talt ikke å erstatte de du har generert i samme slengen, bare opprette nye records. -De gamle kodene er det ingen som kjenner uansett.

Men det er på sin plass å strekke den partneren, du kunne hatt et slags sjekksiffer-system i kodene dine, slik at ingen koder uten gyldig sjekksiffer ville blitt forsøkt å gjøre et oppslag mot database.

Nesten så du skulle tvinge han til å kontakte de på sin mailliste og beklage feilen, så utgi nye som du har generert.
 

Kassimaja

Geocacher
1300 nye kunder på en dag høres ikke så dumt ut. Gratulerer! Selv om det ble litt ekstra jobb...
 

Grooo

Medlem
Hva sier den andre parten om det som har skjedd da?
Har de gjort en feil, eller er det misskommunikasjon/missforståelser som har ført til dette?
 

n0stra

Medlem
Avtalen på møtet var at vi skulle lage koder. Vi snakket en god del om vårt system for generering av koder. Dette var på torsdag og allerede mandag fikk vi mail på ettermiddagen om at vi skulle være "dagens deal" fra klokka 00:00 og utover. Det kom litt brått på kan man si.

Har fått endel beklagelser og mye ser ut til å skyldes at selgere og teknikkere ikke tenker på de samme detaljer rett og slett.
 
Topp